發新話題

如何做到強大的高手教學

[Close]
引用:
原帖由 夜鬼.燒味 於 2012-4-5 12:32 發表
為什麼團長一定要系一軍?我吾明..
團長一定要系最勁果個?
做團長最緊要系教到班團員有品姐我覺得..
3軍果場...明明你地開頭有人走左RE左仙...
我地等你地果陣有無講野..
但等我地就吾得?
姐系只有我地等你你地就吾等 ...
你地食飯=錯
你地沖涼=錯
佢地打計分遲1個鐘=岩
明無?

引用:
原帖由 夜鬼.燒味 於 2012-4-5 12:32 發表
為什麼團長一定要系一軍?我吾明..
團長一定要系最勁果個?
做團長最緊要系教到班團員有品姐我覺得..
3軍果場...明明你地開頭有人走左RE左仙...
我地等你地果陣有無講野..
但等我地就吾得?
姐系只有我地等你你地就吾等 ...
我有睇rp 我見到隻毛 2min先出英  果場真係唔係你地問題
我冇話特別幫邊個 只是幫理不幫親  
我都明白 冇啦啦比人炮既感覺係點
但如果你接受的話 我代佢地say sorry又點話
只是想減小團隊間的炮火

引用:
原帖由 水瓶座 於 2012-4-5 12:35 發表
我有睇rp 我見到隻毛 2min先出英  果場真係唔係你地問題
我冇話特別幫邊個 只是幫理不幫親  
我都明白 冇啦啦比人炮既感覺係點
但如果你接受的話 我代佢地say sorry又點話
只是想減小團隊間的炮火 ...
終於見到個理性  淡先

純屬智障

MOMO D LV幾重要...大家都好明白...
你地吾等...但系我地問題..
我地真系無野好講...
但你地D人最後炮得太盡了吧

藍天團?  我細細個就聽過依個名  出名多精英 :lol :lol :lol

引用:
原帖由 flyer 於 2012-4-5 12:32 發表

大佬你好靚仔
佢好似唔明我講緊d咩

引用:
原帖由 水瓶座 於 2012-4-5 12:41 發表
佢好似唔明我講緊d咩
事源係.. 藍天3軍羸左之後就開post炮咀

引用:
原帖由 夜鬼.檸 於 2012-4-5 12:44 發表

事源係.. 藍天3軍羸左之後就開post炮咀
我都覺得係咁 所以先做和事佬

同你地2軍打果場都好激

引用:
原帖由 水瓶座 於 2012-4-5 12:45 發表
我都覺得係咁 所以先做和事佬

同你地2軍打果場都好激
2軍輸左個失誤

你地炮GE時侯...
我地一再退讓...
可惜....愈炮就愈過份...睇RP就知了

引用:
原帖由 夜鬼.燒味 於 2012-4-5 12:47 發表
你地炮GE時侯...
我地一再退讓...
可惜....愈炮就愈過份...睇RP就知了
人地炮完就算架啦

一開波....要我地等佢個神FD重機.....跟住....入埸佢神FD跳埸......因為計劃有變....要換槍手出戰....又等佢個十五分鍾....前前後後等左你半粒鍾......跟住開埸前我地有隊友食飯...叫等十分鍾.......藍天一於少理...你食飯你既事,反正我地三名槍手已換.....好啦.0.跟住等左5分鍾....埸主直開埸...一於少理.....用道理評論下......你地一開波等你地FD重機...晒左我地十五分鍾,跟住走埸....你地同我地講RE...又等你十五分鍾.....我地隊友要食飯...叫你地等十分鍾....你等五分鍾就同我直開...唔理佢食完番黎未....強團致勝之道.....幾時教下小弟><    難道真係要放埋你地M群既對話上黎......報晒警咁樣先叫證據><??就算放左你地M群對話上黎....到時強團自然有四兩撥千斤既方法黎推.0.輸左話屈人請槍.0.??? 唔好意思....未輸之前己經講緊.0.  你地係GAME到炮完挑完第二埸戰爭..問我地隊友咩團....我只係講句攻破....你地反應大到....咁又係啵....唔記得左槍手係攻破....又點會係我呢D無名小卒既團黎架><一句講晒.....藍天.....貴團....太強..... :victory:

回復 73# 的帖子

俾個GOOD你

果然強大

發新話題