發新話題

88delpost

[Close]
點都係要用反呢個ac黎留一句野- . -算=..............=

比下意見.........

出裝問題.......

???你係咪要9100黎走佬
點解0LVSER都玩到咁 係咪無食藥黎= =

除左太廢之外 無咩其他野要注意

除左太廢之外 無咩其他野要注意

兵數快貼分鐘上了   留名支一支持
過去的自已 :D
http://www.youtube.com/user/BiFung318?feature=mhee

引用:
原帖由 By-Fung[z] 於 2012-4-6 12:25 發表
兵數快貼分鐘上了   留名支一支持
比人捉左兩次- . -仲要係4捉

死左味跟唔到min-  ,  -d國一淨係出左一波,,,,,,,,,,,,,

岩岩玩左場RPG.............搵人比D意見有咩改進
出裝問題 等等
我覺得 你可以試下再勁小小
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

0lvser打新手      

引用:
原帖由 SkYChuN. 於 2012-4-6 12:29 發表
岩岩玩左場RPG.............搵人比D意見有咩改進
出裝問題 等等
我覺得 你可以試下再勁小小
咩_野亞歷克c呀?????
過去的自已 :D
http://www.youtube.com/user/BiFung318?feature=mhee

回復 24# 的帖子

毛利元就2轉

引用:
原帖由 小刺蛋 於 2012-4-6 12:30 發表
0lvser打新手      
何來有新手- . -對面有d都識挽都算新手唔好挽我la

引用:
原帖由 .瘋癲×小K 於 2012-4-6 12:51 發表

我新手

引用:
原帖由 .瘋癲×小K 於 2012-4-6 12:51 發表

小k哥眼中既識玩

其實有沒人想知你個r fd自大既(人?)野

55 你真係好勁 你都係想d人咁講姐

你係唔係想好似我 岳飛 咁出名 係vlan到有名氣d?

發新話題