發新話題

信長通識卷 自問信長神手既朋友入黎挑戰下^^

[Close]
係咪有分加先 冇答黎做咩?

引用:
原帖由 C_k 於 2012-4-8 17:14 發表
中哂point
考試唔計分
咁你仲考唔考?

引用:
原帖由 rkjcnvo123 於 2012-4-8 17:20 發表

中哂point
考試唔計分
咁你仲考唔考?
正...吾考了

引用:
原帖由 雪.夢 於 2012-4-7 22:09 發表
ED問題大部份冇絕對答案,SO=廢話
話明通識,通識係冇絕對答案的

請問樓主何謂打裝同法裝

引用:
原帖由 jjk12345 於 2012-4-7 22:14 發表
1.甲部.信長通識問題(40分)
a.請說出主力和打手的定義?主力=卜土1 大尸1  打手=手弓1 手1
b.試闡述兩者之分別?打法唔同
c.請問將兩者分類的條件是甚麼?用隻眼分囉
d.若裝備屬於主力必出裝備(如和泉),請問可否即時 ...
老豆cut j果下我笑左- -
強大!

樓主可唔可以講下你嘅答案?

神手唔洗10個字就答一題 :
另外問樓主知唔知咩叫通識 ??????

雖然d問題唔同問法
但答法差唔多
so=重複
迷戀服仔

1.甲部.信長通識問題(40分)
a.請說出主力和打手的定義?字唔同
b.試闡述兩者之分別?有字唔同
c.請問將兩者分類的條件是甚麼?睇裝睇英
d.若裝備屬於主力必出裝備(如和泉),請問可否即時當成主力看待?個人定義
e.請解釋法師與打手之分別?有字唔同
f.請解釋法師與輔助英雄之分別?有字唔同

2.乙部.信長應用題(30分)
a.若本多忠勝裝備為法裝,請問還算主力嗎?個人定義
b.若直江裝備為打裝,請問屬於主力還是打手?個人定義
c若槍神六暈刀,請問還算主力嗎?個人定義
d.若道三利用上忍殺人,請問他屬於打手還是輔助英雄?個人定義

3.丙部.處境題(10分)
a.如果大友前期出法裝,後期出攻裝,請問他屬於主力還是打手?個人定義

4.丁部.挑戰題(20分)
a.山縣昌景(牛牛),智力值為全信長最低,請問為甚麼大部份人仍玩法裝呢?問非所答
b.假設聯合軍有4法師一主力而且正在取得優勢,而此時主力因事跳線,聯合軍可否要求re?心中有數

XXXXXXXXXXXXXXXXXXXX

引用:
原帖由 C_k 於 2012-4-8 17:14 發表
叫sm開個同樣既post話加分反應一定唔同

看個人心情

回復 7# 的帖子

笑很左=_= :L :L :L :L

回復 4# 的帖子

智仔x**不良詞語**er低能答案

我本都想認真答
點知見到全部on_答案..