發新話題

街場3分叫人供裝+自認黑社團

[Close]
引用:
原帖由 戰狼一百 於 2012-4-9 04:41 發表
暗黑..你自己都成日走埸啦   理下你自己先把啦....
無圖吾好屈人啦神手

引用:
原帖由 s041603 於 2012-4-9 10:17 發表
事實上暗黑係廢
又係D字上談兵

想打番場友2出聲LO

打3分打到要.....- -

吾錯吾錯
不過樓上有人話香港得4個黑社會真系笑爆咀

和記系邊度黎噶==
呢D野好死噶姐..應該vlan唔會容許有呢D再有呢D情況出現

回復 31# 的帖子

岩聽.... 我就唔信你冇串人... 一件事唔會得單面... 你一隻手指 指住我 同樣3隻手指 指住自己....... e個道理明?

引用:
原帖由 唔好re 於 2012-4-9 11:19 發表

無圖吾好屈人啦神手
岩聽.... 我就唔信你冇串人... 一件事唔會得單面... 你一隻手指 指住我 同樣3隻手指 指住自己....... e個道理明?

引用:
原帖由 ¥兩蚊杰¥ 於 2012-4-9 12:28 發表
吾錯吾錯
不過樓上有人話香港得4個黑社會真系笑爆咀
一定就唔係得甘多-,-   
老聯.合屠.大圈.........好多字頭....!
就算比你知曬又如何..??

你地誤會左.佢只係用和記上網
和記上網好垃圾唔好跟人用,佢就係因為跟左人用和記好後悔~~所以先問你冇跟人用和記~~就係咁樣
,我想問有咩問題~~~只不過係樓主對號入座啫

你刀唔係好得去邊,你有資格話人??
http://www.ipve.com/bbs/viewthread.php?tid=521949&extra=page%3D1

引用:
原帖由 -GuiG- 於 2012-4-9 18:41 發表
你地誤會左.佢只係用和記上網
和記上網好垃圾唔好跟人用,佢就係因為跟左人用和記好後悔~~所以先問你冇跟人用和記~~就係咁樣
,我想問有咩問題~~~只不過係樓主對號入座啫

你刀唔係好得去邊,你有資格話人??
http://www ...
好認同你講野!!

和記上網
自認三合會有罪嫁..大家都唔好試
退信了.4月28。

和記系咪上網名咋!!!^^
世界上最遠的距離,不是愛,不是恨,而是熟悉的人,漸漸變得陌生♥
☆StronG〞Ya

果場3分中一直有炮戰,加上唔係只得''和記''呢個對話!
佢未開波前一直問緊暗黑有沒跟人!無就跟佢等踢人對話,可惜入場係唔計系rp上!

引用:
原帖由 暗黑☣小馬 於 2012-4-10 11:04 發表
果場3分中一直有炮戰,加上唔係只得''和記''呢個對話!
佢未開波前一直問緊暗黑有沒跟人!無就跟佢等踢人對話,可惜入場係唔計系rp上!
如果唔係之前你地互炮..你/佢有點會OR有時間同你/佢打3分呀...
2個人打一場交,刀要2個人仙可以成事,"果場3分中一直有炮戰"
大家互炮先會令事件陷入困局/膠着局面
唔通佢炮你,你又要炮番佢,小不忍則亂大謀,
你唔忍就變左無窮迴圈
大家刀係有錯,但係你就推曬係佢到~~~
場3分只係礙於你要POST上VLAN你仙冇咁炮

再者我想問玩信長玩得神唔神又有咩問題?點解咁多人好比唔比去比信長?
見工入學可以講比人聽你玩信長神有分加?
究竟係你玩信長,還是信長玩你?
信長只係一張6.幾MB ga 遊戲地圖,小玩冇問題,但係多玩你就要賠上你的學業/時間/青春/前途,值得?
信長一場輸左可以再泥~~但是人生輸左就冇第二次
如果一場信長處於下風你可以走場再泥過~~但是人生處於下風你也可以走場,不過你走左之後永遠刀唔會等到有人再開場

忍一時風平浪靜退一步海闊天空
炮總要兩個陣營先有得打,所以錯並不是一個人,而是所有參與炮ga人

引用:
原帖由 -GuiG- 於 2012-4-10 12:38 發表

如果唔係之前你地互炮..你/佢有點會OR有時間同你/佢打3分呀...
2個人打一場交,刀要2個人仙可以成事,"果場3分中一直有炮戰"
大家互炮先會令事件陷入困局/膠着局面
唔通佢炮你,你又要炮番佢,小不忍則亂大謀,
你唔忍 ...
其實好多事,都係人地見到暗黑就點都係炮左我地垃圾前垃圾後,先會有炮戰姐
咁如果人地連場都玩就炮你全團垃圾你會點做呢??難道你真係一個喜愛平和的人?

對於信長炮戰我已多次退出~
但好多謝你教識我忍讓
THX!

發新話題