發新話題

街場3分叫人供裝+自認黑社團

[Close]
忍一時風平浪靜退一步海闊天空
炮總要兩個陣營先有得打,所以錯並不是一個人,而是所有參與炮ga人
+1同意

其實呢,大家都知暗黑臭架啦!
SO好多人屈暗黑走場點點點,因為都係佢炮暗黑先會有炮戰個姐

我真係唔想暗黑一路比人9屈,已大家就當晒事實,搞到暗黑臭上加臭!
暗黑心願只係想做番一個平平的街場團姐

引用:
原帖由 暗黑☣小馬 於 2012-4-10 13:38 發表

其實好多事,都係人地見到暗黑就點都係炮左我地垃圾前垃圾後,先會有炮戰姐
咁如果人地連場都玩就炮你全團垃圾你會點做呢??難道你真係一個喜愛平和的人?

對於信長炮戰我已多次退出~
但好多謝你教識我忍讓
THX! ...
空穴來風,事必有因
又唔見人地炮其他團?人地團一日夠有唔知幾多人走場又唔見有人出post?好明顯係你地團出左問題由屠FIVE團同大陸小隊開始暗黑一直以高姿態勝利者示人,不惜踩FIVE團於腳下
由你地團長抽水抽到FIVE團乾曬GA post開始,人們就可以知道有暗黑GA存在,一種負面GA態度對你地團~
甚至你地團長多次以"火新"來自問自答更令人齒冷,其中你地團長比人扣左分個求情POST,仲死賴個POAT係COPPY人地,之後仲要用"火新"自完其說(見:http://www.ipve.com/bbs/viewthread.php?tid=518227&;extra=page%3D3)
就係因為你地團長出左問題
1:亂收人                                    
2:極度好勝,自大(由佢個名叫聖帝個帝字,佢個名叫聖帝個團又叫聖帝軍,唔比團友用個"聖"字做名,同FIVE團打只係因為好勝,人串幾串就走打,贏左冇問題,但係如果輸左就大獲,只係用證明能力,報仇GA心態去打,打完仲要抽乾FIVE水根本說不上是友誼(你地團長講GA友E))                                    
3post野之前冇此諗後果(令眾人留下負面印像)
如果有人炮我全團垃圾
1:我走團(免得同流合污)p.s.我之前刀係暗黑團,係好早期ga事,係暗黑開左rc群ga一個月內ga事,所以我好清楚貴團ga運作
2:我唔會理佢,不作出沒有任何結果/理據的口舌之爭(如果有人炮我全團垃圾,我只會哦一聲,係遊戲中證明唔係全團垃 圾,起碼我唔係,如果輸左,不就證明左你比佢垃圾???)\

根本的問題大部分在團ga高層身上,佢地不停向外界發出暗黑團負面ga信息
由一開始激走暗黑☣信長開始我對e個團ga團長ga領導能力開始心存疑問
http://www.ipve.com/bbs/viewthread.php?tid=518227&;為vlan打造一個0走場的團隊/平台~我當堂笑左(自大而不自量力ga表現有可能做到咩??)

暗黑5團員全走=]
暗黑信長又番番泥,唔明某團可以賣花讚花香,次次有咩事,咩"暗黑走場"呀,咩"暗黑炮人"呀,個個人開分身AC來話新暗黑絕不走場,仲耍吹到人地開AC扮你地"新"暗黑。
好啦!!!比埋RC圖話個條友係你地既,仲耍死頂話要掛20貢獻先係正式會員,佢走場,團長又唔做野,咁姐係話-----暗黑團又會多個幾個炮狗同走場狗

玩game 姐 咁認真做咩野 .    佢和記  你咪 話 hkbn 囉   大家係到吹  幾好玩   就算佢真係係個D 黑~~  咁又點- -?    直接同佢講 我九龍冰室 ga    
-6才是王道!!!            日日囧一囧...囧樣由你創…           

引用:
原帖由 -GuiG- 於 2012-4-10 14:28 發表

空穴來風,事必有因
又唔見人地炮其他團?人地團一日夠有唔知幾多人走場又唔見有人出post?好明顯係你地團出左問題由屠FIVE團同大陸小隊開始暗黑一直以高姿態勝利者示人,不惜踩FIVE團於腳下
由你地團長抽水抽到FIVE團 ...
手先我要澄清下,火新唔=團長!
仲係暗黑係已對FIVE和平,連弟2場FIVE神手戰績都唔放上來,我問團長,FIVE 弟2場可唔可以比我睇,團長就話DEL左N年!
對於暗黑收人確實有問題~因為團長可能太好人,見有人入團,垃唔垃圾都照比入!那我都有少過團長,但係團長跟我說,只想收多D人入來屠下街場!

唔比人用''聖''?因為團長一直各得自己個名太串了,SO叫團員D仔都改番平和少少,什麼暗黑神手,高手呀果D都唔比開了!
仲有,暗黑☣信長 好似聼過,但係好似技術好垃圾右要好炮先踢走左!

but,最近有人入團想用暗黑信長呢個名,咁團長之前右記得呢ac,咪比佢用lo

引用:
原帖由 暗黑☣小馬 於 2012-4-10 15:14 發表

手先我要澄清下,火新唔=團長!
仲係暗黑係已對FIVE和平,連弟2場FIVE神手戰績都唔放上來,我問團長,FIVE 弟2場可唔可以比我睇,團長就話DEL左N年!
對於暗黑收人確實有問題~因為團長可能太好人,見有人入團,垃唔垃圾都照 ...
sor我曾係暗黑團員.我有同佢KIN 過RC你地個團長GA分身係火新,如果連你刀唔知就真係可悲~~~~~~
如果明知係分身你刀要話唔係,咁就可以解釋到點解暗黑比人話垃圾團ga原因之一~~~~
係就係唔係就唔係,做過ga事就唔好怕應
連應刀唔敢應,有咩資格做團長?
如果連應刀唔敢應,有能力去領導團友?
明知團長錯仲比佢錯落去,仲幫佢駁,你話人地如何不反感??????
明知團長錯仲比佢錯落去,仲幫佢駁,你地團長點會知道,e個係錯????????????
做左又怕應,點解要做???????????
我就係因為個聖帝開分身自完其說太乞人憎我仙走團~~~~~~
我一月走ga,我相信你刀味入團~~~~~~~~~

真系笑左

引用:
原帖由 -GuiG- 於 2012-4-10 16:18 發表

sor我曾係暗黑團員.我有同佢KIN 過RC你地個團長GA分身係火新,如果連你刀唔知就真係可悲~~~~~~
火新只係團長的真人朋友!佢地聼話好似同坐樓!
一定唔會係團長分身,暗黑團長好似玩緊lol= =

只會系暗黑比人招滅團先同出4神出馬,謝

引用:
原帖由 暗黑☣小馬 於 2012-4-10 16:30 發表

火新只係團長的真人朋友!佢地聼話好似同坐樓!
一定唔會係團長分身,暗黑團長好似玩緊lol= =

只會系暗黑比人招滅團先同出4神出馬,謝
佢講你又信?可憐啦.佢連團員刀昆~~
我知道講過佢地2個ga e-mail只係差1個字,我岩岩再開聖帝個e-mail已沒顯示唔係咁巧合?
其次我之前係暗黑團,佢一開火新個ac果時聖帝岩岩好10lv冇得用我地玩(當時)
加上唔知點解我次次同聖帝係rc一齊玩信長,佢用個vlan ac係火新~~
有3個可能
1:我走左團之後佢借左個ac比朋友(可能性不大)
2:佢連你刀昆~
3:你講大話~~

你唔信可以問鬼火~~火新係咪聖帝

4神你要唔要rp??我有好多屠聖帝ga rp???

引用:
原帖由 -GuiG- 於 2012-4-10 16:46 發表

佢講你又信?可憐啦.佢連團員刀昆~~
我知道講過佢地2個ga e-mail只係差1個字,我岩岩再開聖帝個e-mail已沒顯示唔係咁巧合?
其次我之前係暗黑團,佢一開火新個ac果時聖帝岩岩好10lv冇得用我地玩(當時)
加上唔知點解我次 ...
我深信團長係唔會用分身AC
但呢D野都係你自己同團長傾吧

引用:
原帖由 萬事屋阿銀 於 2012-4-10 17:33 發表
我深信團長係唔會用分身AC
但呢D野都係你自己同團長傾吧
世事無絕對.
我係前暗黑我好清楚,我亦唔會屈人~~我就係因為唔like佢開分身回自己我仙走團~~~~~~~
唔知道事實ga全部.宜作出ga結論往往是不能反映事實ga真相

引用:
原帖由 -GuiG- 於 2012-4-10 18:12 發表

世事無絕對.
我係前暗黑我好清楚,我亦唔會屈人~~我就係因為唔like佢開分身回自己我仙走團~~~~~~~
唔知道事實ga全部.宜作出ga結論往往是不能反映事實ga真相 ...
唔知事實都有真相- -

但係咁團長用分身ac so?難道一個團長屠街都要用暗黑團的團長ac屠街?

咁團長打團用團ac就得啦~你理咁多做咩?

就好似星願咁,打街場都唔會用團ac 只會用分身ac~
就係打團先會用團ac渣<<呢d野好正常~

難道一個團長就不能用分身ac打街嗎?一做團長就一定要用正ac打信,打到死果日??

咁人地團長就當真係火新的分身ac右點?你做過團長未?

仲有,你d笑話真係可可笑<什麼:我就係因為唔like佢開分身回自己我仙走團 ??

係用你吹?

引用:
原帖由 -GuiG- 於 2012-4-10 16:18 發表

如果明知係分身你刀要話唔係,咁就可以解釋到點解暗黑比人話垃圾團ga原因之一~~~~
係就係唔係就唔係,做過ga事就唔好怕 ...
你真係吹_到呢~
暗黑團都係開左2~3個月左右
已你系1月先入走團,咁你就一口吠定團人地團長係火新?

要抽人地團水就作多D野啦,可以幫助你創作力更強!

引用:
原帖由 -GuiG- 於 2012-4-10 12:38 發表

如果唔係之前你地互炮..你/佢有點會OR有時間同你/佢打3分呀...
2個人打一場交,刀要2個人仙可以成事,"果場3分中一直有炮戰"
大家互炮先會令事件陷入困局/膠着局面
唔通佢炮你,你又要炮番佢,小不忍則亂大謀,
你唔忍 ...
好岩聽 @@@@@

引用:
原帖由 萬事屋阿銀 於 2012-4-10 18:36 發表

你真係吹_到呢~
暗黑團都係開左2~3個月左右
已你系1月先入走團,咁你就一口吠定團人地團長係火新?

要抽人地團水就作多D野啦,可以幫助你創作力更強! ...
唔識就唔好煩~~
因為你只係知道事實ga一小部分
暗黑上年聖誕就有,只係你唔知
佢用分身,讚自己冇問題?~~
如果你認為岩ga看來暗黑岩你.你入左去可以臭味相投
http://www.ipve.com/bbs/viewthread.php?tid=518227
我完全接受唔到..

下圖係REPLAY分析器
我有ga replay由2011/4/17-今日
共1998個 rp檔案
我有證有據
一時"深信團長係唔會用分身AC"一時"難道一個團長屠街都要用暗黑團的團長ac"
前後矛盾,今天的我打到昨天的我
你可以當我抽人地團水,不過我講GA全是事實~~~
宜你咩刀唔知GA,你根本大能力/資格去作出結論,因為你作出結論根本不準確~~
正如井底之蛙一樣

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

發新話題