發新話題

街場3分叫人供裝+自認黑社團

[Close]
hi暗黑武神,右來抽我水啦?
原來暗黑團開左4個月了!

仲有,果時係2011年12月30日了

難道新開團,團長會用其他ac同團員屠街嗎?用下腦請
創造 新暗黑

引用:
原帖由 暗黑☣聖帝 於 2012-4-10 23:00 發表
hi暗黑武神,右來抽我水啦?
原來暗黑團開左4個月了!

仲有,果時係2011年12月30日了

難道新開團,團長會用其他ac同團員屠街嗎?用下腦請
第一:我唔係武神,我識武神不過我唔係~~~
第二:係難道新開團,團長會用其他ac同團員屠街嗎?又有何不可?請用腦~~
第三:文筆唔好請用口語~~

真可憐,人地話你你就屈人地武神。咁咪個個都係武神?

引用:
原帖由 who_43420 於 2012-4-10 23:36 發表
真可憐,人地話你你就屈人地武神。咁咪個個都係武神?
唔洗開分身ac bo
其實你想點呢?要炮就不啦,哥的炮力好嫩!
創造 新暗黑

我要炮你洗咩開分身ac,你high大左?

回復 65# 的帖子

人地唔支持暗黑就係分身..
你支持番暗黑就係正身嫁啦
佢地道理打橫黎講嫁

引用:
原帖由 開闢之使者 於 2012-4-11 11:10 發表
人地唔支持暗黑就係分身..
你支持番暗黑就係正身嫁啦
佢地道理打橫黎講嫁
講得好

引用:
原帖由 暗黑☣聖帝 於 2012-4-10 23:53 發表
唔洗開分身ac bo
其實你想點呢?要炮就不啦,哥的炮力好嫩!
E個係我正AC
玩得多中合刀知道邊個係-GuiG-
我之前係用guig不過唔記得左pw
好似上面咁話如果我要炮你洗Q開分身~~直按炮,簡單又直接,我唔係D只係D只係識用分身回自己/頂POST GA人,ED人GA行為好唔要得好唔要得係一種冇自信GA表現

大多數NO CD圖/繁化圖刀係我改GA,由其是係守女圖

我有D圖寫"修改者:-GuiG-"
你認為我E個AC係咪正身?
"哥的炮力好嫩"??比個呀哥我做?你想睇我頭?
見你係我細佬我回你一回"弟的文筆/觀察力同思維能力有待進步"好彩我識你,如果唔係D人真係以為你讀寫有問題~
加油啦快D改一下你D缺點~~我相信你一定可以改到。唔好再比人一個唔成熟又沖動GA印像。。
加油努力啦暗黑☣聖帝~我GA細佬~~~

通街認人做呀哥=.=
幾時認埋我做你呀哥呀小dede

引用:
原帖由 -GuiG- 於 2012-4-11 12:41 發表

E個係我正AC
玩得多中合刀知道邊個係-GuiG-
我之前係用guig不過唔記得左pw
好似上面咁話如果我要炮你洗Q開分身~~直按炮,簡單又直接,我唔係D只係D只係識用分身回自己/頂POST GA人,ED人GA行為好唔要得好唔要得係一種 ...
唉,好彩有帶ip4番學姐

咁你支持得我就唔好係咁抽暗黑水啦!

仲有,所有對暗黑唔鋸的就 夠造埋泥啦

對於一d中手團來說,暗黑真係可以好難輸
希望唔好系我開心玩lol的時候,有人招滅啦~
幾十個團招我滅都比暗黑收番皮~
次次招我滅團,係咪都話自己什麼什麼大團~但右要開分團招哦滅~
希望係男人的話就用大團的號招啦!
創造 新暗黑

好慘....咁早番學~

引用:
原帖由 暗黑☣聖帝 於 2012-4-11 14:39 發表

幾十個團招我滅都比暗黑 ...
細佬你唔夠講就講第二樣?
我只係指出事實,抽水只你認為.就有水比人抽仙抽到,做過ga事就唔怕應
我冇諗過滅你團,滅泥做咩,唔通你只係識滅團?如果滅左你團d人味冇得抽水,你又唔開心,
小小野就玩滅團戰,只係一味沖動識用打打殺殺證明自己/解決問題??有咩用?咁樣你ga人生仲有意義咩?有資格帶領一個團?
不嬲只係講你ga問題,你無謂拉個團落水....
最後就算我真係招你打滅團,比你打win左又點,你已誠信破產(之前仲話唔接任何滅團,宜加仲以氣用事招人同你玩滅團)
今天的我打到昨天的我?咁沖動ga人我真小見
不嬲只係講人品ga問題.人品ga問題打滅團就可以解決?
就算比你信長稱王右有咩用?信長稱王大學免試入學?搵工會加分?你如果弟搵工你可以好霸氣拍曬枱同in你果個人講我係暗黑團團長睇下人有咩反應?第一個就踼左你啦
魔獸只係一種遊戲,宜信長只係魔獸ga其中一張6.幾MB ga地圖.有必要如此緊張?
你係眼中ga lol同信長多左一個工能.就係證明自己同踩人.有必要咁做咩?
我想問係你玩遊戲定係遊戲玩你令到你失去理智/時間?
"唉,好彩有帶ip4番學姐"
番學帶"ip4"(ipod 4? 係ipt4?)已經有問題,仲要番學刀要玩唉,你刀係唔好曬時間,再讀書唔岩你,你根本係要曬時間同錢,快d出去搵分工做啦
重申一次我對暗黑團我ga感覺係中立.冇支持,也沒有不支持,唔好下下一唔夠人講就叫人滅你團(看似霸氣,但其實幼稚ga行為)
你部咩IP 4?
正常ios機只係打到標題,打唔到內容,我部jb左刀打唔到(因為ios冇e個通訊栛定)
求指教.定係你吹水?
唔該你如果下次回我時下下個腦~唔好次次問非所答,唔夠我講就講第二樣,講第二樣你刀係一樣唔夠我講~~
唔好再發生"今天的我打到昨天的我"的情況
你次次回我你刀有好多漏洞,可以比我駁番你
你學下啦~~我相信你刀可以做到
加油啦~~~
唔好咁以氣用事..我唔係抽水,我只係指出問題所在而希望你可以改善而且(我唔講你又點知係錯呢?)
中文唔好就學下,睇多D書.我唔想見到D又唔係口語又唔係書面語GA物體,要我估你打咩
睇多D書可以令你的分析能力/組織力得以改善.仲有個人可以冇咁幼稚,一時以氣用事,只會令一個人失去理智,做出難以修補GA事情

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 暗黑☣ 於 2012-4-11 14:39 發表

幾十個團招我滅都比暗黑 ...
聖帝,
你岩岩what s講D內容真架?
怪唔得呀嘉唔理你啦- -

聖帝潛左水??~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

引用:
原帖由 -GuiG- 於 2012-4-11 17:43 發表
聖帝潛左水??~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
似笑,我地團長洗毛潛水咩,只係見到你個8-1仔,
跟本唔直得團長同你講野~

仲要拿來什麼垃圾野出來~

發新話題