發新話題

新手作-淺井長政(求加分)

[Close]
NOW真係冇咩人可以有片加到分的說... 不過片主玩得唔錯,加油!~ 支持下一條片

引用:
原帖由 siu★天 於 2012-4-9 14:59 發表
加速片一條 :lol
你邊到見到我加速呢???

多謝分享
努力練習

場主強大

引用:
原帖由 DevcatMalcolm 於 2012-4-9 13:17 發表
首先支持樓主

你知吾知信長區幾耐有幾多好片未加過分?

加分?你吾識人都可以發下夢既
好似要加分係要去 http://www.ipve.com/bbs/forumdisplay.php?fid=346 度開     唔係講到好似要識人咁   係呢度開POST 係無分加...

不嬲整影片要人睇 = 無分   要分 = 少人睇              個人認為   個鏡頭 可以大D  姐係可以睇埋你咩位置  有咩裝   linkin park is good
-6才是王道!!!            日日囧一囧...囧樣由你創…           

支持火計$#..^^
世界上最遠的距離,不是愛,不是恨,而是熟悉的人,漸漸變得陌生♥
☆StronG〞Ya

支持影片
有點LaG

支持影片
玩得不錯,期待下部作品

如果我係竹中就玩血爆塔拉

引用:
原帖由 siu★天 於 2012-4-9 14:59 發表
加速片一條 :lol
點解e加d人咁白痴 連得慢就話 廢片 連得快就話加速 :lol :lol  how play?
另支持樓主 連得好快

針著豆腐竹中黎殺

條片 都可以  手歌好聽  連技 可以

咁就想+ 分?????
よくさてSEVEN側のエッジ強度の練習を?!

樓主每次有新片都主動叫我留言
實是感激不盡 我又怎能馬虎了事

樓主淺井技連不錯 盡顯淺井華麗的一面
雖然對面冇帶抗 但有帶都未必抗到

但系 人地冇抗吾代表自己都可以吾帶抗
如果樓主帶抗可能會殺更大
再者 我同意7樓講法 火計的確較落石差
一來難洗兵 二來會延遲出大插
如果對面有帶抗 個段過渡期可能殺吾到人
落石CD又快 汁雞都易啲

無論如何 分享影片都是值得支持的事
在此感謝樓主無私奉獻 以供大家參考
期待下一部的服部

引用:
原帖由 囧-神 於 2012-4-9 17:07 發表

好似要加分係要去 http://www.ipve.com/bbs/forumdisplay.php?fid=346 度開     唔係講到好似要識人咁   係呢度開POST 係無分加...

不嬲整影片要人睇 = 無分   要分 = 少人睇              個人認為   個 ...
姐係點開係果到POST先有分+???
不想死的

NUMB,LP歌,不錯,如用落石,即可增加可觀性.
VLAN WAR3界面風格教學原創者.

KillinG FlooR SnIpER.

發新話題