發新話題

冇品暗黑聖母

[Close]
引用:
原帖由 開闢之使者 於 2012-4-10 04:16 發表
可能萬事屋
都係暗黑分族
你可能狗的分族,
我支持暗黑自然就有我道理~
真係唔想d人,日日抽暗黑水,好似全團對你唔住咁~
仲有呢,你地次次捉都係果d2打6團員,你可以捉核心會員嗎?不然你自己開個暗黑ac走場自己cap圖啦!

回復 91# 的帖子

算啦一人少句啦
我欣賞你既精神 姐係你都唔會盲目咁去跟人風
每個團都有D人渣係度害人架啦 只不過係多定少既問題
唔好再同其他人嘈啦 其實我自己都好想搵一個OK既團入
不過我有時都因為呢D煩野而令到我想做一個自由人多D

訓啦 唔好再同其他人嘈啦
你既態度好值得我地學習
呢個我認真的。

回復 91# 的帖子

有人支持暗黑自然有人唔喜歡暗黑嫁啦
識得講E句唔識得林真係白木
有D人唔喜歡林峰
但有D人喜歡林峰咁嫁
點解咁唔喜歡林峰點解D人會屈林峰D咩咩咩
拿野姐都比人拍影片咁啦
你暗黑0到人唔喜歡自然有人不屠啦
你都白白木木

引用:
原帖由 開闢之使者 於 2012-4-10 03:53 發表
真係好Q無品.^^暗黑
我無嘈你地一排
發覺真係口6多暗黑無品人士
暗黑團走埸屈人MH
之後話無這個人
咁講係人都得啦
十分支持暗黑無品團
笑,你一丁友咩嘈人全團呀?你好勁咩?你咪一樣系街場比暗黑屠,你最叻咪係捉到暗黑一次走場~
你係要昌暗黑就開post啦,仲有,開ac呢家野好易渣~好似esp占個團,個個用晒團名,咁我都開番個esp ac,咁
esp吹得我帳咩?

引用:
原帖由 六刀流一 於 2012-4-10 02:08 發表
個團咁垃都有人扮
秒殺         

引用:
原帖由 開闢之使者 於 2012-4-10 04:22 發表
有D人唔喜歡林峰
但有D人喜歡林峰咁嫁
拿野姐都比人拍影片咁啦
你都白白 ...
支持暗黑叫白木?我都有暗黑msn的內情報架~
人地有料打羸five 2次,當星期即被人招滅團12次,都未輸~請問你有咩料可以話人呀?好心你唔好見平時街場見到幾個暗黑垃垃地,就=人地全場都系你技術之下啦ok?
講真暗黑真係好少咀炮~次次炮戰都不是對手一開波就說暗黑垃圾的話,跟本就無事!

引用:
原帖由 開闢之使者 於 2012-4-10 04:22 發表
有D人唔喜歡林峰
但有D人喜歡林峰咁嫁
拿野姐都比人拍影片咁啦
你都白白 ...
你一直抽暗黑水,請問你自己個心過唔過到自己先啦~人地幾百人你先捉人地走一次場~你嘈姐?你講野的知格都無啦~

唉,哥都不跟你嘈~
10點半番工~
6點再同你抽!
見你咁快潛左

回復 98# 的帖子

是嗎
唔覺只怕你淆
算啦無品暗黑

個團百9幾人都吾團練!?
難度全團都是新手?
不能找人教新手玩嗎??
百9幾人入面識玩的3成人都冇!?
還有團員都管吾掂  (點解仲要收人收到百幾個?)

回復 100# 的帖子

人地強嫁
打團輸左可以找藉口話輸咪輸派D綜合人黎打的
不是輸二就找不到藉口

我對暗黑既印象:
冇自信-街場出團英/快推.驚死我屠佢地贏唔到
咀炮-呢樣唔使講

煩唔煩????又暗黑???
よくさてSEVEN側のエッジ強度の練習を?!

街場團

講真- - 一開始做錯野咪認左去,之後咪唔好再做過囉, 之前做錯左,而家又係到同人咀炮,為咩姐,咪又係唔夠人炮, 連我都見過你團D人扮神手串人最後又係走場

發新話題