發新話題

冇品暗黑聖母

[Close]
你岩

引用:
原帖由 開闢之使者 於 2012-4-10 05:09 發表
人地強嫁
打團輸左可以找藉口話輸咪輸派D綜合人黎打的
不是輸二就找不到藉口
打團輸左?我地都好似好少少好好少打團BO
點樣左可以找藉口話輸咪輸派D綜合人黎打的呢?

引用:
原帖由 [BaD]DuCK 於 2012-4-10 09:04 發表
講真- - 一開始做錯野咪認左去,之後咪唔好再做過囉, 之前做錯左,而家又係到同人咀炮,為咩姐,咪又係唔夠人炮, 連我都見過你團D人扮神手串人最後又係走場 ...
我都多次說明圖中的暗黑不是暗黑團的人!
已我一直都沒有做出炮的行為!
其實如果暗黑團的人做出咀炮,走場,等無品的行為,可以SD信給我同各有澄清員

引用:
原帖由 暗黑☣小馬 於 2012-4-10 02:02 發表
係無指明暗黑團
但用有暗黑字頭同暗黑的符號=暗黑團
加上我未見過呢個人
極可能係扮暗黑團員!

SOR,我本意唔係對呢個3分走場話人MH已回,
只係對有人扮緊暗黑已回!謝 ...
暗黑加埋個符號一定要係你個團先用得?
咁開新ac係咪要睇哂全部團名先可以改名呀智仔

注意:標題係寫明暗黑聖母冇品,冇話過暗黑團冇品。

你可以話佢扮暗黑團,但請唔好節外生枝。

睇番頭個幾樓既留言,發現某會員誤解樓主意思乃是次事件既起源。

這各會員自重。

引用:
原帖由 ★YaM=) 於 2012-4-10 09:59 發表

暗黑加埋個符號一定要係你個團先用得?
咁開新ac係咪要睇哂全部團名先可以改名呀智仔
唔係只有我地暗黑團先用得!咁無野係絕對的~
咁系人人都知VLAN暗黑團 個個暗黑加埋個符號就=暗黑團的人!
希望你要抽水就慢慢!

引用:
原帖由 XvX-XvX 於 2012-4-10 09:59 發表
注意:標題係寫明暗黑聖母冇品,冇話過暗黑團冇品。

你可以話佢扮暗黑團,但請唔好節外生枝。

睇番頭個幾樓既留言,發現某會員誤解樓主意思乃是次事件既起源。

這各會員自重。 ...
我一直都係已有人扮暗黑的事實已回,
但我沒節外生枝,只是有D人系到抽埋暗黑團水姐,無啦啦右話暗黑團走場無品呢,但右無証明<右要下下講心照~

仲有,我唔係已樓主3分MH走場果D已回,已係對澄清暗黑團沒呢個但用暗黑團的AC,謝

回復 58# 的帖子

咁我地冇圖  咁我地都抽你水你會點阿

引用:
原帖由 暗黑☣小馬 於 2012-4-10 09:40 發表

我都多次說明圖中的暗黑不是暗黑團的人!
已我一直都沒有做出炮的行為!
其實如果暗黑團的人做出咀炮,走場,等無品的行為,可以SD信給我同各有澄清員 ...
其實呢 你玩信長死1次 就_人地1次 算唔算咀炮??

講真.一定冇e個人

好多暗黑唔係暗黑了,有多人抄名,扮名 走場...

引用:
原帖由 大暮維人 於 2012-4-10 11:56 發表

其實呢 你玩信長死1次 就_人地1次 算唔算咀炮??
你可以SD信同我談

你地班lulu吾開少少野開post okay?
一班狗仔咁樣追往人吠

隻小馬d對話真係小學_到…
樓主你似認錯人
]

引用:
原帖由 edisonkiller 於 2012-4-10 12:37 發表
隻小馬d對話真係小學_到…
樓主你似認錯人
y我個個post都見到你=-=

發新話題