發新話題

冇品暗黑聖母

[Close]

冇品暗黑聖母

挑人3分輸左1分就走埸屈人mh+屈踢
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

下- -?有呢個人咩??
暗黑聖母IS WHO

暗黑聖母
註冊日期:        2012-3-13
上次訪問:        2012-3-13 10:20
最後發表:        x
頁面訪問量:        0
升級剩餘時間 20 小時
用戶組:        新手上路
發帖數級別:        新生入學
存款:        0 金幣
V 點:        0 點數
平均每日發帖:        0 帖子
vLan 級數:        2 Lv
升級還需 :        609 點子
vLan 團隊:

?仲要3月13號開AC仲要2LV?我系RC到現在都未見過什麼暗黑聖母
加上唔比用''聖''

哈 你問我我問棵樹^^?
有冇E個人?你睇唔到張圖O_O?

暗黑正式團員會系RC上

加上佢2LV?仲要3月13號開AC?ME本人真係一定未見過!

引用:
原帖由 暗黑☣小馬 於 2012-4-10 01:37 發表
暗黑正式團員會系RC上

加上佢2LV?仲要3月13號開AC?ME本人真係一定未見過!
S0R你未見過但係佢真係出現左

引用:
原帖由 DeLtA-D 於 2012-4-10 01:42 發表

S0R你未見過但係佢真係出現左
對於暗黑所有名字我都一定會記得
但什麼X母,見都未見過,加上有別字不能用

PS:希望你主題修正番 係扮暗黑團員
明顯扮緊暗黑團員

人地有話過系暗黑團咩

引用:
原帖由 -凍奶茶 於 2012-4-10 01:51 發表
人地有話過系暗黑團咩
係無指明暗黑團
但用有暗黑字頭同暗黑的符號=暗黑團
加上我未見過呢個人
極可能係扮暗黑團員!

SOR,我本意唔係對呢個3分走場話人MH已回,
只係對有人扮緊暗黑已回!謝

個團咁垃都有人扮

引用:
原帖由 暗黑☣小馬 於 2012-4-10 02:02 發表
係無指明暗黑團
但用有暗黑字頭同暗黑的符號=暗黑團
加上我未見過呢個人
極可能係扮暗黑團員!

SOR,我本意唔係對呢個3分走場話人MH已回,
只係對有人扮緊暗黑已回!謝 ...
有用暗黑字頭同暗黑的符號就=暗黑團??
如果我用中文名係咪全部抄我名??你暗黑團咁廢洗唔洗扮你
E家有人話暗黑☣聖母走場你就話人扮暗黑??

引用:
原帖由 s041603 於 2012-4-10 02:10 發表

有用暗黑字頭同暗黑的符號就=暗黑團??
如果我用中文名係咪全部抄我名??你暗黑團咁廢洗唔洗扮你
E家有人話暗黑☣聖母走場你就話人扮暗黑??
你中意點吹就點吹~呢個人就一定唔係暗黑
ps:希望你講野比d正常智識!
可惜你係英文名

引用:
原帖由 六刀流一 於 2012-4-10 02:08 發表
個團咁垃都有人扮
說話唔好加上攻擊
我知道網路唔同現實!
你係要系網上做英雄就慢慢.
但你如果有料就系我真人面前講垃圾!謝

引用:
原帖由 暗黑☣小馬 於 2012-4-10 02:17 發表
說話唔好加上攻擊
我知道網路唔同現實!
你係要系網上做英雄就慢慢.
但你如果有料就系我真人面前講垃圾!謝
話你個團垃
就係網絡英雄
你識唔識網絡英雄點解

引用:
原帖由 六刀流一 於 2012-4-10 02:18 發表

就你個團垃
就係網絡英雄
你識唔識網絡英雄點解