發新話題

冇品暗黑聖母

[Close]
我相信暗黑有品吧

我覺得一樣野.暗黑XX=暗黑團 雖然中間冇佐果野.但極為相似.我覺得..根本就系暗黑d人黎

引用:
原帖由 新記笑料哥 於 2012-4-10 03:21 發表
rp就無啦 自己心照啦 有d野唔洗人地講到出晒面既
rp無,咁圖都有啦?
咁我真係要反問番你:你係屈緊我走場呀?<<<心照啦有沒?有d野唔洗人地講到出晒面既

哇..拎分身出黎tim  係有實力

見怪不怪了!!!!甘多人玩...實有d搞事嫁啦!!
世界上最遠的距離,不是愛,不是恨,而是熟悉的人,漸漸變得陌生♥
☆StronG〞Ya

引用:
原帖由 -凍奶茶 於 2012-4-10 03:22 發表
我覺得一樣野.暗黑XX=暗黑團 雖然中間冇佐果野.但極為相似.我覺得..根本就系暗黑d人黎
呢個一定無可能!暗黑團無符號=扮暗黑
暗黑小馬,我之前都系街場見過好似8lv

但你就唔好已 相似=事實

由樓主上面張相睇--走埸人士.中間冇符號.但下面張相有個人自己冇啦啦走出黎話樓主.我相信走埸人士不是他的話.是不會"冇啦啦"出黎罵人.

都話唔講咁多
自己有無做過自己知啦

引用:
原帖由 新記笑料哥 於 2012-4-10 03:25 發表
都話唔講咁多
自己有無做過自己知啦
哈哈

自己自律下
下下要人提?

引用:
原帖由 -凍奶茶 於 2012-4-10 03:25 發表
由樓主上面張相睇--走埸人士.中間冇符號.但下面張相有個人自己冇啦啦走出黎話樓主.我相信走埸人士不是他的話.是不會"冇啦啦"出黎罵人.
sor,我一直立場不是對樓主是什麼3分mh走場呢d
呢是我見到 有人扮暗黑!因為我可以保正,暗黑人名99%我都識!

引用:
原帖由 新記笑料哥 於 2012-4-10 03:27 發表
自己自律下
下下要人提?
請你唔好暗黑比人抽水你就加把口,
江湖都話有圖就有真相~

上晒腦><?
暗黑團當正自己江湖大佬
怕怕

引用:
原帖由 新記笑料哥 於 2012-4-10 03:29 發表
上晒腦>
唉kai,你係咪**侮辱成份**9呀?唉唔想同你講野,___!我見你d說話真係唔想彩你!
你岩說我無品但無rp右無圖,我先話江湖都有話有圖有真相,咁你說什麼江湖大佬?你腦有問題?

唔好咁話自己kai><,雖然你係..今日青山馬房full左咩?點解會放左隻咁既馬出黎咬人
身有屎唔彩人都係正常既 唔會怪你

發新話題