發新話題

冇品暗黑聖母

[Close]
引用:
原帖由 -凍奶茶 於 2012-4-10 03:25 發表
由樓主上面張相睇--走埸人士.中間冇符號.但下面張相有個人自己冇啦啦走出黎話樓主.我相信走埸人士不是他的話.是不會"冇啦啦"出黎罵人.
其實你係咪有問題?
睇RP時,我地的符號係不能顯的!

講唔夠兩三句就出粗口,你真係以為暗黑團好把炮咩
不要引笑可以嗎?

引用:
原帖由 新記笑料哥 於 2012-4-10 03:34 發表
唔好咁話自己kai>
唉,點似你呀,右要話我走場,右要無RP,右要無圖,
右要空口講白口,你似人?只屈為性?
放心啦,你下下說話都話心照,咁你自己係咪屈我你都心照啦

教訓  聽日先回你
唔知青山聽日有無位呢,有既話唔該你盡快返入去

引用:
原帖由 新記笑料哥 於 2012-4-10 03:35 發表
講唔夠兩三句就出粗口,你真係以為暗黑團好把炮咩
不要引笑可以嗎?
因為我對你D說話真係笑到我好文!
我話江湖你就造我扮江湖大佬~囧

囧~好正常,唔好以為自己暗黑團就好威先得嫁 無料扮4條

引用:
原帖由 新記笑料哥 於 2012-4-10 03:37 發表
教訓  聽先回你日
唔知青山聽日有無位呢,有既話唔該你盡快返入去
安息地訓啦,你呢種人~見人衰時就屈多幾下,但右無証明~睇你都做不到男人

引用:
原帖由 新記笑料哥 於 2012-4-10 03:38 發表
囧~好正常,唔好以為自己暗黑團就好威先得嫁 無料扮4條
我一直都沒那念~
就因為有你呢D''狗''一見暗黑就炮垃圾先搞到暗黑咁臭姐

仲有,希望你真係可以打到我走場:lol你果時先CAP圖吧!

請問走場有咩問題?
我平時系街場都見到暗黑屠到人RE場

講真有誰未走過場?
係咪見暗黑有晒字頭有晒團,就抽2下水,等自己上位??

仲有,我見小馬的說話真係似一個正直的男人,暗黑有事一定會上來平理,
至少唔會似D小狗樣做D小人事~

AND,暗黑唔知係咪推動緊快攻呢,我次次見到暗黑系街場快攻,人地都走晒場~@@

回復 10# 的帖子

笑左

回復 56# 的帖子

or,我一直立場不是對樓主是什麼3分mh走場呢d
呢是我見到 有人扮暗黑!因為我可以保正,暗黑人名99%我都識!

99%識.
姐係有1%唔識啦
http://www.ipve.com/bbs/forumdisplay.php?fid=449

看看你幾多無品貼先啦

引用:
原帖由 QuiteFunny. 於 2012-4-10 03:49 發表
笑左
請問你笑什麼?暗黑多數系新手SER玩~難道.?

真係好Q無品.^^暗黑
我無嘈你地一排
發覺真係口6多暗黑無品人士
暗黑團走埸屈人MH
之後話無這個人
咁講係人都得啦
十分支持暗黑無品團

暗黑真無品
http://www.ipve.com/bbs/viewthread.php?tid=524097&extra=page%3D1

屈人自認黑社會?

和記?
上網和記唔得咩
佢最問和記咩單位
問你住邊係咪用緊和記止網炸.?
傻仔暗黑
一講和記林係D咩?
你咁清楚唔通你係黑社會?

藍天有個小馬 暗馬又有個小馬。。。
有小馬果D團睇黎都唔多老黎。。。

發新話題