發新話題

冇品暗黑聖母

[Close]
引用:
原帖由 開闢之使者 於 2012-4-10 03:51 發表
or,我一直立場不是對樓主是什麼3分mh走場呢d
呢是我見到 有人扮暗黑!因為我可以保正,暗黑人名99%我都識!

99%識.
姐係有1%唔識啦
http://www.ipve.com/bbs/forumdisplay.php?fid=449

看看你幾多無品貼先啦 ...
我都知個個區係好多有暗黑走場的post
但係大家都係指暗黑100多人都係走場咩?咁點解得果幾個暗黑走場post呢?
人地都話左會改,現在不是改緊嗎?你估100多人要信念同一不走場係咁易?右唔係真人識~

仲有,人地都講到有99%識.咁你係要捉埋果1%你似狗lo ok?我現在明少9你,你不如做狗啦~

人地走場有咩問題?見人地有晒暗黑字頭有晒團,100場先捉到一場走場就post嗎?姐係咁話,你捉到人團走場你念自己好叻?
咁換番如果人地暗黑100幾人都唔用團名~咁你念vlan會點?人地用得起團名,就會當起一個團的團員之位,咁人地已說好改緊
你仲嘈_咩?

回復 75# 的帖子

什麼叫老黎我怕暗黑唔明炸
你都知暗黑程度最多___炸..

回復 76# 的帖子

改咁耐都未改到WO..
你問我暗黑真係無品.^^
無法改變我的觀咁
但暗黑真係無品到吐

引用:
原帖由 開闢之使者 於 2012-4-10 04:01 發表
什麼叫老黎我怕暗黑唔明炸
你都知暗黑程度最多___炸..
唔見你有幾勁~你一樣比暗黑屠!
上次你$#比暗黑某人信長殺左,你就立即炮垃圾暗黑~你呢d叫什麼?

回復 79# 的帖子

唔該相吧..XD
我無話我好強WO
佢咁強去高級SER啦
最係低級SER打鬼咩?_?
蝦新手好有前途@_@
無相咪性屈

引用:
原帖由 開闢之使者 於 2012-4-10 04:02 發表
改咁耐都未改到WO..
你問我暗黑真係無品.^^
無法改變我的觀咁
但暗黑真係無品到吐
換做你係團長~個團有100多人,咁d團員會唔會咁易咁就聼你講唔走場呀?
人地同你3唔識7~
只係網路上的一個團長同團員的一個位
我聼說入暗黑只是同你打場3分姐,ok少少就可以入,
咁人地點知你有沒品呀?

做人一定要張心比心!

你自己念下其他團頂多2,30個,暗黑計晒有字頭都200幾個啦~

引用:
原帖由 開闢之使者 於 2012-4-10 04:03 發表
唔該相吧..XD
我無話我好強WO
佢咁強去高級SER啦
最係低級SER打鬼咩?_?
蝦新手好有前途@_@
無相咪性屈
暗黑日日都有人入團,咁幾百人有咩可能咁快到10lv呢?你搞我gag?

回復 81# 的帖子

喔喔.
但暗黑都係無品已經說了無法改了
他真係無品.^^
好記得有埸晚埸
5級都未到我地45
佢同我講NO 晚埸 求完埸
我說RE 就話人
到佢地45 我說完埸
佢係到掛機狂死無心認戰打
好有品?
暗黑大哂嫁啦
算啦
暗黑真係好Q無品

你呢d **侮辱成份**見人地暗團長講了一個會改走場問,就一尾針9住,一見暗黑走場就抽番暗黑水~
你做人可以比番少少人性?

咁街場夠多人走場啦,右唔見你post,姐係你場場都係見到暗黑走場ge?易認ge?
咁你不如講有咩新手ser係係可以55完場架?咁先比唔到你post呀 lu9lu

引用:
原帖由 開闢之使者 於 2012-4-10 04:08 發表
喔喔.
他真係無品.^^
好記得有埸晚埸
5級都未到我地45
我說RE 就話人
到佢地45 我說完埸
好有品?
暗黑大哂嫁啦
算啦
暗黑 ...
一尾話暗黑無品,原來就一直吠住捉到暗黑一次走場~超,你要上位就慢慢啦,
仲有呀,比住以前,暗黑比人一炮就吹晒雞入來洗post,現在暗黑只係一丁友同你地和理

引用:
原帖由 萬事屋阿銀 於 2012-4-10 03:52 發表
請問你笑什麼?暗黑多數系新手SER玩~難道.?
小馬分身

引用:
原帖由 開闢之使者 於 2012-4-10 04:08 發表
喔喔.
他真係無品.^^
好記得有埸晚埸
5級都未到我地45
我說RE 就話人
到佢地45 我說完埸
好有品?
暗黑大哂嫁啦
算啦
暗黑 ...
你果場咁炮~一死就串人全團垃圾,重洗咩re姐?你一個打天下啦~你咁勁,你果場$#就要睇你一個單solo啦~

我知
佢一路小馬分身嫁啦

引用:
原帖由 s041603 於 2012-4-10 04:12 發表
小馬分身
我有團ge~萬事屋 ok?

暗黑都會有真心的支持者~唔通支持暗黑就係暗黑團?

可能萬事屋
都係暗黑分族

發新話題