34 123
發新話題

第二作---服部 感謝神聰師父的精心訓練和教導

[Close]

第二作---服部 感謝神聰師父的精心訓練和教導

只用了一個rp 因為呢排朋友要玩主力關係 so轉行玩輔手
小佐好多神拉鏡頭 多佐d輔人殺既鏡頭 請見諒 廢話少講去片

呢條係第一作

呢條就係以前個ac既最後作品 以後大家將唔會再見到Mem0Ry〞1Am出片

請大家由頭睇到落尾 感謝收看 請留意下部--雜英片

頭香; -

er ,我想表達一樣野
無一隻英係全能,全能只可以形容一個玩家
用咩英 咩定位都好精湛 先叫做全能
希望你明白咩係你所講既[全能]

樓主強大,望下次有更強大既片啦

引用:
原帖由 luvmybabys★ 於 2012-4-10 21:49 發表
er ,我想表達一樣野
-.-sorry 我表達錯佐 我講既全能既意思 係我挽個場隻服(姐係我)玩緊全能=.= 輔手又係我 殺人又係我 爆野又係我=.=

支持樓主

引用:
原帖由 ゞEaGleTsz° 於 2012-4-10 21:54 發表

-.-sorry 我表達錯佐 我講既全能既意思 係我挽個場隻服(姐係我)玩緊全能=.= 輔手又係我 殺人又係我 爆野又係我=.=
依個問題好主觀
每次 殺不死你 殺不死你 也醫好你

睇到全能...
我慌了==冇可能有一只系全能-..-!!!
不過都支持系

支持影片

引用:
原帖由 luvmybabys★ 於 2012-4-10 21:49 發表
er ,我想表達一樣野
那個我十分同意
正如沒有爛的英雄 只有爛的玩家
大致上是差不多意思
我想樓主的意思是 服部玩法能層出不窮
除了殺人之後  還可以做到輔助 救人等

到我的意見了
其餘的兩段影片我不說了
集中在這段服部影片

那個 我覺得片名有點跨張
全能 神輔 我覺得用些較普通定字眼更好
更能凸出服部神秘的感覺 終究是個忍者嘛
片頭有點怪怪的 還有英文字幕

這影片跟別的不太一樣 別的集中在單殺 轉拉
反而集中在會戰時服部的一舉一動
可見服部除了屠街場外
在會戰時亦能起了很大影響力

在技術方面 我只是個嫩服 不便說大多
只覺得閃插後開大技不夠快 可能畀人CUT到
另外我有個問題 見1:42殺伊達一幕
我以往玩服部都會這麼連
但每次用E技的時間都拉不到敵人
連血都不扣 好像被那落石卡住了
是新版改了 還是我個人問題?

最後感謝樓主分享 並期待下部雜片英
有個不情之請 我想看竹中呢
感覺大技無時無刻都很威猛

最後作品

引用:
原帖由 ゞEaGleKey° 於 2012-4-10 22:17 發表

那個我十分同意
大致上是差不多意思

到我的意見了
其餘的兩段影片我不說了
集中在這 ...
係因為連得快... 試多d就得

引用:
原帖由 ゞEaGleKey° 於 2012-4-10 22:17 發表

那個我十分同意
大致上是差不多意思

到我的意見了
其餘的兩段影片我不說了
集中在這 ...
唔係呀 因為落石完就拉既 會拉中個落石 so唔扣血 一定要過多一陣先可以再拉

全能不是代表服部

而是代表玩家
你好

回復 1# 的帖子

支持服仔 可唔可以教我用服仔神拉

34 123
發新話題