發新話題

教你玩精靈 學野啦

[Close]
最後果到...

我肥到6件不明   跟住先去打佢 佢已經古物 帝 同埋有10幾20隻熾天使=  = 每1隻12億攻

我又打5入 佢又打5死我 跟住打左成半粒鐘 有條友過黎做左狗 跟住都系打5過

呢家識玩lu

引用:
原帖由 xLoI 於 2012-4-14 22:19 發表
樓主既精靈教學不夠全面吧 ,我幫你補充
1.開波係巨魔屋企起$2屋同石牆,之後升$2屋為$4屋
2.搵個令位,開加速跑去起牆,係跑緊既時間升巨魔旁邊起左既石牆1升到5,之後升屋,再爆石牆5
3.跑到令位第1件事唔係升剛剛起好 ...
雖然你咁樣都ok ge
但係你上古物ge時間會長左
唔應該先上1024,可能你耐冇玩啦.
而家已經肥ge方法已經唔係好同
雖然大至都差唔多,路過,講番d事實
唔中意就唔洗理我講ge野
過去只能回味,往事已成回憶.

引用:
原帖由 絕卍回憶 於 2012-7-12 17:00 發表

雖然你咁樣都ok ge
但係你上古物ge時間會長左
唔應該先上1024,可能你耐冇玩啦.
而家已經肥ge方法已經唔係好同
雖然大至都差唔多,路過,講番d事實
唔中意就唔洗理我講ge野 ...
無錯,E家D人係上到512就起礦。之後先升1024
禁既話會快肥好多!小弟只做到73黑金,仲係新手唔好笑我

引用:
原帖由 kal043207 於 2012-7-12 18:14 發表

無錯,E家D人係上到512就起礦。之後先升1024
禁既話會快肥好多!小弟只做到73黑金,仲係新手唔好笑我
73黑金唔算新,可以話高手啦
我都係得49先黑金倒

引用:
原帖由 絕卍回憶 於 2012-7-12 18:50 發表

73黑金唔算新,可以話高手啦
我都係得49先黑金倒
唔得,我望到你同花無缺同某D勁人!
我真係慢到呢 不過我最快只係852-1234出古=.="

引用:
原帖由 kal043207 於 2012-7-12 23:55 發表

唔得,我望到你同花無缺同某D勁人!
我真係慢到呢 不過我最快只係852-1234出古=.="
8xx~1234升到上古物可以話係中手啦
花無其實比我更強,佢可以244上古物
我只能做到366上古物
下次係vlan玩都係同埋你地一齊玩好d啦
今日先係綜合01比個新手"千島冰冰"炮我垃圾

引用:
原帖由 絕卍回憶 於 2012-7-13 00:36 發表

我只能做到366上古物
今日先係綜合01比個新手"千島冰冰"炮我垃圾 ...
點解佢炮你??

引用:
原帖由 絕卍回憶 於 2012-7-13 00:36 發表

我只能做到366上古物
今日先係綜合01比個新手"千島冰冰"炮我垃圾 ...
- -咩叫8xx-1234?

引用:
原帖由 gundumX 於 2012-7-13 13:10 發表

點解佢炮你??
自己睇番張帖啦,事件都已過
http://www.ipve.com/bbs/viewthread.php?tid=547203&extra=page%3D2

回復 39# 的帖子

8xx~1234,係個可偷取金錢數量
通常我地用黎計時用
神手163~244上古物
高手366~549上古物
中手8xx~1234上古物
因為8xx個兩個數唔記得左
所以咪打8xx,喱個用黎睇下自己ge速度用ge姐

引用:
原帖由 絕卍回憶 於 2012-7-13 14:54 發表
8xx~1234,係個可偷取金錢數量
通常我地用黎計時用
神手163~244上古物
高手366~549上古物
中手8xx~1234上古物
因為8xx個兩個數唔記得左
所以咪打8xx,喱個用黎睇下自己ge速度用ge姐 ...
冇人163到,6.0最快都要244中 - 後。

引用:
原帖由 -花無缺★ 於 2012-7-13 18:33 發表

冇人163到,6.0最快都要244中 - 後。
台灣有人163倒架-.-

引用:
原帖由 絕卍回憶 於 2012-7-13 20:09 發表

甘神

引用:
原帖由 絕卍回憶 於 2012-7-13 20:09 發表

冇~_~ trust me la .. fk ..~

發新話題