發新話題

暗黑小馬走場吾_認?

[Close]
暗咩黑團呀.. vlan D人都知E個廢團扮4條嫁la...
明屈你la...挑..點樣姐..又吹我吾脹
e+有圖..係呀係呀.我屈你呀.

引用:
原帖由 新記粟一燒 於 2012-4-11 18:37 發表
暗咩黑團呀.. vlan D人都知E個廢團扮4條嫁la...
不如你比個RP我啦~~~

引用:
原帖由 新記粟一燒 於 2012-4-11 18:37 發表

e+有圖..係呀係呀.我屈你呀

真係多謝晒你的澄清!

引用:
原帖由 -GuiG- 於 2012-4-11 06:38 PM 發表

camp圖無rp.

引用:
原帖由 -GuiG- 於 2012-4-11 18:38 發表

係lo,如果佢比左rp你都正明唔到系我,
咁你就6+1晒啦

傻仔.澄清..真係無料扮4條

引用:
原帖由 新記粟一燒 於 2012-4-11 18:39 發表

camp圖無rp.
RP可以搵:lol
不過唔緊要啦,最緊要係你已澄清唔係我走場^^仲要屈暗黑

走場有證據...你吾洗走.傻仔暗黑團小馬哥

引用:
原帖由 新記粟一燒 於 2012-4-11 18:42 發表
走場有證據...你吾洗走.傻仔暗黑團小馬哥
引用:

e+有圖..係呀係呀.我屈你呀

真係多謝晒你的澄清!

暗黑團正一膠西團...組10幾條友出黎就話我組團la...
心諗:正一___...四,五年班學人打信長扮勁...
暗黑幾個咩王啵...挑..打完一場以為自己好勁咁..其實lulu屠lulu
暗黑既人太垃圾..組團=冇組..街場當團戰. 神!!!

引用:
原帖由 新記粟一燒 於 2012-4-11 18:47 發表
暗黑團正一膠西團...組10幾條友出黎就話我組團la...
心諗:正一___...四,五年班學人打信長扮勁...
暗黑幾個咩王啵...挑..打完一場以為自己好勁咁..其實lulu屠lulu
暗黑既人太垃圾..組團=冇組..街場當團戰. 神!!! ...
我都係新手,但我無走場OK
我念你都各得自己7左啦,唔好由花園OK?

反正你都澄清左我無走場,仲要屈ME^^

仲有,你用反正AC同我講野OK?爆笑哥!

引用:
原帖由 暗黑☣小馬 於 2012-4-11 18:35 發表
喂,大佬比d正明ok?

你張圖無我個符號^^
加上果場有沒其實暗黑在場?
加上 最近都有個叫暗黑小馬的人,請你唔好誤會我!謝

暗黑團臭哂La...有咩好串..sad到爆..????

暗黑團係臭但唔=可以比人任屈 ...
下,我成日見你一個暗黑係度屠街
咪扮啦

引用:
原帖由 奇異〞草♂ 於 2012-4-11 19:09 發表

下,我成日見你一個暗黑係度屠街
咪扮啦
不要傻,我好少自己一個人屠街,要屠街一定有幾個暗黑系到!謝

暗黑走場第一次見咩

暗黑團不嬲又廢又炮又無品架啦

重有 用大字=你岩?

發新話題