61 12345
發新話題

暗黑小馬走場吾_認?

[Close]

暗黑小馬走場吾_認?

死廢物...走場吾認? 垃圾5 FD___.收山la

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

已看見樓主的霸氣
不過又系會比人關post

暗黑小馬vlan ac 8lv^^

我係有符號的小馬!謝

走場姐-.-!!!成日有嫁啦!!!
世界上最遠的距離,不是愛,不是恨,而是熟悉的人,漸漸變得陌生♥
☆StronG〞Ya

暗黑團真係多___又多廢團...
註: 死傻仔,入到GAME個時..你個符號吾會顯示出黎嫁.7頭
扮咩ar. 暗黑團?挑. 傻仔一班組個團當自己打團?
街場At陣扮勁? 咩春野暗黑4王.正一垃_圾...
E+明顯抽你水...點jer樣
吾like既招我滅啊柒頭系

其實有符號同無符號分別你識5識分

我想問呢?咩**粗口**野叫柒頭系?好心你學好d中文先串人啦

鬼吾知: vlan:暗黑☣小馬
             war3:暗黑小馬

回復 7# 的帖子

你學好d中文先la..嘈j咩...挑

上次唔記得邊個POST 暗黑☣小馬 親自講WAR3 係顯示唔到☣呢個符號

笑左...小馬哥比人踢爆左.. so柒

引用:
原帖由 新記粟一燒 於 2012-4-11 16:57 發表
鬼吾知: vlan:暗黑☣小馬
             war3:暗黑小馬
你又好似岩wo= = 果粒符號vlan顯示5到- -

有邊個冇走過場

自打咀巴

引用:
原帖由 新記粟一燒 於 2012-4-11 16:21 發表
死廢物...走場吾認? 垃圾5 FD___.收山la
你可以比個rp我我可以用replay分析 證明有個符號~~~
講真,暗黑團係好出名,不過係臭名昭著ga出名,又點會有人扮,仲要曬時間升到8 LV
你話0LV 1 LV刀有人信~8LV就~~~

61 12345
發新話題