21 12
發新話題

澄清+暗黑一直已來想說的事

[Close]

澄清+暗黑一直已來想說的事

http://www.ipve.com/bbs/viewthread.php?tid=524770&extra=page%3D1&page=1當中的新記粟一燒
說暗黑小馬走場,但是圖中的不是我!
我係有暗黑團的符號~!
A問:暗黑團個符號唔係顯唔好的嗎?
:不是,不論系VLAN還是WAR3都顯到的,只係在睇RP的時候先睇唔到!
SO走場個舍係暗黑小馬,唔係我呢個暗黑團的小馬!

加上此樓主已心知圖中的不是我,但係照屈暗黑團
同埋新記粟一燒  已說明明屈暗黑團 証明:
引用:
原帖由 新記粟一燒 於 2012-4-11 18:37 發表
暗咩黑團呀.. vlan D人都知E個廢團扮4條嫁la...
明屈你la...挑..點樣姐..又吹我吾脹

e+有圖..係呀係呀.我屈你呀.
引用:
原帖由 新記粟一燒 於 2012-4-11 18:32 發表
暗黑團臭哂La...有咩好串..sad到爆..就算係又點?我明串暗黑你吹?
暗黑團果然膠...e個真係無錯.
引用:
原帖由 新記粟一燒 於 2012-4-11 18:37 發表
暗咩黑團呀.. vlan D人都知E個廢團扮4條嫁la...
明屈你la...挑..點樣姐..又吹我吾脹

e+有圖..係呀係呀.我屈你呀.
我真係唔明佢點解可以加分,難道一個臭團比人任屈都要食硬個死猫?
我真係唔知點解D人可以咁狗,自己7左但右照屈暗黑團
係咪暗黑不嬲臭,比人話咩就係事實>?
難道VLAN的人沒一點正義的眼光?

暗黑是說好的不走場!但係打10場有一場走場都可以話係正常!OR暗黑係比人先咀炮,但暗黑已禁炮了,難道大家就要汁住呢個條件來造暗黑?
我地平時系街場快攻/吊打屠街,咪一樣係打到人地走晒場!難道暗黑會一一POST上來嗎?
我都知大家都係因為之前暗黑做錯事,就比人認住係走場無品團!但暗黑已決定改好
但是一樣有多人都見人話暗黑走場就跟埋佢地一起攻暗黑!
請問你地有現在有親眼見到暗黑場場走場?比起現在我只知暗黑屠街,只會屠到人走場!(在新SER)<<可以睇到新暗黑技術可言!同埋最緊要的是暗黑係行緊!

仲有最後,日後再有人POST暗黑走場,本團決不會再加入回應!
如果暗黑有走場的話可以SD信比各大核心會員長談!但請就不要開POST抽水!謝各位!

最後希望大家可以信暗黑係改緊!

其實你知唔知有d 機係war3入面係見唔到符號

你話最後希望大家可以信暗黑係改緊

話改緊,但係唔做返個樣比我地地睇

你地走場愈黎愈過份,仲話改緊

愈改愈無品,唔係講笑

仲有最後,日後再有人POST暗黑走場,本團決不會再加入回應!
如果暗黑有走場的話可以SD信比各大核心會員長談!但請就不要開POST抽水!謝各位!

唔會回應既原因係淆抵?
                                                                                                                                           唔想比人話
                                                                  就唔好
                                                                    走場

引用:
原帖由 暗黑☣小馬 於 2012-4-11 20:27 發表
http://www.ipve.com/bbs/viewthread.php?tid=524770&extra=page%3D1&page=1當中的新記粟一燒
說暗黑小馬走場,但是圖中的不是我!
我係有暗黑團的符號~!
A問:暗黑團個符號唔係顯唔好的嗎?
我:不是,不論系VLAN還是WAR3 ...
暗黑係改緊喎
開波唔夠40分鐘英都未出齊就砲人
勁唔勁就唔知,只係知神砲團
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

算啦

暗黑團已柒晒

引用:
原帖由 -_☆ 於 2012-4-11 22:24 發表
算啦

暗黑團已柒晒
暗黑團公開道歉同埋清理D無品人
我地咪唔針對你地囉
不過最梗要都踢走左最無品果個咩馬先

靠走場黎出位認真霸氣

引用:
原帖由 田井中律♂ 於 2012-4-11 22:26 發表
靠走場黎出位認真霸氣
D人一走場就話人地改名
又話人地惡意惡搞暗黑團
你地係好既,令人佩服既,有人出黎搞事抽暗黑水咩

出晒位啦火軍 :Q :Q :Q :Q

引用:
原帖由 -_☆ 於 2012-4-11 22:38 發表
出晒位啦火軍 :Q :Q :Q :Q
佢火軍
勁野黎
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

暗黑團你D團員 可想然之一定係無品!!
我有個朋友佢玩左信長兩個月入暗黑唔洗考直入!!
有品極都有個限度!!

引用:
原帖由 ╭★Ins. 於 2012-4-12 00:47 發表
暗黑團你D團員 可想然之一定係無品!!
我有個朋友佢玩左信長兩個月入暗黑唔洗考直入!!
有品極都有個限度!!
暗黑團原來狗 _ _ 圾 咩 _ 都 收
多謝提供資料

暗黑真係有夠他媽的煩

引用:
原帖由 -★祺儿 於 2012-4-12 01:14 發表
暗黑真係有夠他媽的煩
無計,都係怪我呢個團長一人管不到200人!
創造 新暗黑

引用:
原帖由 暗黑☣聖帝 於 2012-4-12 01:32 發表
200人?
100人都無喎
其中有一半係分身
扮咩大團姐
引用:
原帖由 ╭★Ins. 於 2012-4-12 01:00 發表 [url=redirect.php?goto=findpost&pid=5175864&ptid=524866][/url]
小馬?
打咩人打到走場?
小學chicken ??
定係岩岩玩信唔夠一至兩個月既人定一年?
你地暗黑屠開邊條街?
新手街?
還是團2
還是10LV區03 SER?
請小馬 回答
你地團連考生想入都唔洗考直接入
你地個團有幾難入?
暗黑團?  ...
大把人數臭你地

引用:
原帖由 暗黑☣聖帝 於 2012-4-12 01:32 發表
大佬啦冇咁大個頭咪帶咁大定帽

21 12
發新話題