發新話題

做咩踢我出暗黑團呀??(非抱怨)

[Close]

做咩踢我出暗黑團呀??(非抱怨)

大家好~我就是暗黑團長口中的25仔武神,但你地知唔知我點25?
比張大家睇下先啦

話說我之前係玩信長玩到悶,就走左去同fd玩CSO,就是但去左一個RC到掛機房到掛機。點知團長就走入泥話:武神,我識錯左你,你以後咪_再入我地個RC!

我係第三個入團既,可以話係老臣子。冇人可以比我更+清楚暗黑早期的情況,由聖帝點樣搵我地幫手走場--例如叫我(場主)山vlan,去到點同人打滅團,同人炮,點請槍,我都睇到。但就係一次既到人地個RC到掛機,就講都唔講就踢左我。可見佢的人品如何~

其實我比人踢左都唔緊要,但請大家留意下圖,佢踢左我仲要用粗口話我,仲要係咁比佢抽我水(不停)。一見到有人話佢就比人屈係我。
之後我想同佢解釋番咩事,但佢以經踢左我出RC,仲係個公告到大大只字寫住:武神係25
我真係把鬼火。因為我連解釋既機會都冇,佢把自己見到既一小部分就變成"事實"。佢咁既人品,先會帶到暗黑依個團步向被眾人唾罵的地位。

又有新野睇(團長又呃人):http://ipve.com/bbs/viewthread.php?tid=517712&;pid=5175303&page=3&extra=page%3D1#pid5175303
佢一早都不是暗黑,
我在RC會員名單中,都不見佢係會員..

佢會唔會係被後還用團AC打信呢?

但係我今日仲見到佢係rc..你地走場就話唔係你團宜加有圖有真相
我估之前d暗黑一走場你就話佢唔係你ga團員~~'
賴得就賴~~團長姓賴?
明明就係團友~~

我唔會再用依個AC入vLan,因為帶住暗黑依個名係一個恥辱

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

WOW
又有人爆料

10LV 暗黑AC証明係老會員,
點解老會員都要踢爆暗黑呢個神團?
大家心照啦
團長暗黑聖帝都係得10LV

暗黑收檔啦
都唔明點解有人用藍天同暗黑比
影衰哂

我覺得暗黑團好影衰 vlan
係vlan團隊既恥辱

回最後果句:你依家先知(其實我吾知),但遲啦你

引用:
原帖由 田井中律♂ 於 2012-4-11 22:34 發表
係vlan團隊既恥辱
恥辱都唔夠衰
影衰埋香港人
可能人地成個團都係大陸 _

我係之子

你發現到暗黑團的**侮辱成份**地方,我都入過暗黑團,但係我都覺得佢係廢團,所以我唔會再用暗黑果d名上vlan,因為係我人生中的恥辱!

樓主可否解釋一下你為何被叫做25仔 ??
你好

我去左掛機的RC就係佢地滅左既大陸團

引用:
原帖由 花文. 於 2012-4-11 22:40 發表
樓主可否解釋一下你為何被叫做25仔 ??
暗黑團踢佢既(作出黎)原因-,-

引用:
原帖由 田井中律♂ 於 2012-4-11 22:42 發表
暗黑團踢佢既(作出黎)原因-,-
你改個名樣衰咪踢你囉
踢你洗原因咩
姐係好似人地走場要比理由?
砲你又要理由?

暗黑團長的介紹(幫幫手唔好放去抱怨)大家好~我就是暗黑團長口中的25仔武神,但你地知唔知我點25?
比張大家睇下先啦

話說我之前係玩信長玩到悶,就走左去同fd玩CSO,就是但去左一個RC到掛機房到掛機。點知團長就走入泥話:武神,我識錯左你,你以後咪_再入我地個RC!

我係第三個入團既,可以話係老臣子。冇人可以比我更+清楚暗黑早期的情況,由聖帝點樣搵我地幫手走場--例如叫我(場主)山vlan,去到點同人打滅團,同人炮,點請槍,我都睇到。但就係一次既到人地個RC到掛機,就講都唔講就踢左我。可見佢的人品如何~
之後我想同佢解釋番咩事,但佢以經踢左我出RC,仲係個公告到大大只字寫住:武神係25
我真係把鬼火。因為我連解釋既機會都冇,佢把自己見到既一小部分就變成"事實"。佢咁既人品,先會帶到暗黑依個團步向被眾人唾罵的地位。

我唔會再用依個AC入vLan,因為帶住暗黑依個名係一個恥辱

之前同five團打會唔會都係請槍呢.

講真同暗黑既人玩真係晒我時間

見一獲踢一獲啦
仲洗講咁多野....咩

引用:
原帖由 田井中律♂ 於 2012-4-11 22:34 發表
係vlan團隊既恥辱
又唔可以咁講既   唔好咁踩人地
よくさてSEVEN側のエッジ強度の練習を?!

我眼見最近vlan既人係咁話暗黑的不是,我認唔住,因為我一諗起點比人踢,點比人抽水,點比人屈輸3分,我就把鬼火。先開依個post話比大家知團長的人品如何

發新話題