發新話題

[閒聊] 輸左.....

[Close]
引用:
原帖由 A-Lin☆ 於 2012-4-12 00:41 發表

haha 我們都要努力了ma
我唔會再昆POST

我200分之前有上VLAN,但係冇回POST好奈了

引用:
原帖由 碎.星 於 2012-4-12 00:42 發表
我唔會再昆POST
me2 la
不過我都係玩下野..開呢個po 諗住求教

引用:
原帖由   .Angry★ 於 2012-4-12 00:42 發表
係同人吹下吹下有400  @@
點吹到400出泥,,會洗版wo
同埋15min5可以超個30帖

係信長吹下吹下 有150

引用:
原帖由   .Angry★ 於 2012-4-12 00:43 發表
我200分之前有上VLAN,但係冇回POST好奈了
我本身有200分比左人 E加又有200分 碎.星取出活期10752金幣,總結息0金幣(銀行結息0金幣)Time: 2011-1-2 19:32
引用:
原帖由 A-Lin☆ 於 2012-4-12 00:43 發表

me2 la
不過我都係玩下野..開呢個po 諗住求教
唔好昆POST啦  有200分又想昆POST?:'( :'(

吹水區 1$    今日159帖  如果全係吹水區到159+50   
做帖王有50$$
1日都有209

引用:
原帖由 峰仔=) 於 2012-4-12 00:45 發表
吹水區 1$    今日159帖  如果全係吹水區到159+50   
做帖王有50$$
1日都有209
同意同意

引用:
原帖由 碎.星 於 2012-4-12 00:44 發表
我本身有200分比左人 E加又有200分 碎.星取出活期10752金幣,總結息0金幣(銀行結息0金幣)Time: 2011-1-2 19:32唔好昆POST啦  有200分又想昆POST?
haha其實我全部分同$ 都係人地比1玩論壇2-3日就以經200分左la
不過跟住我都照同人傾計-0-真係無睇版規當左msn甘用ja,,,
後來肥老叫我睇1睇版規之後我都5敢再留多幾個言
加msn傾計仲好:'(廢事搞亂個區

引用:
原帖由 A-Lin☆ 於 2012-4-12 00:44 發表

點吹到400出泥,,會洗版wo
同埋15min5可以超個30帖
當你去完一個區(唔觸犯洗版回帖)之後
再去第2個區(唔觸犯洗版咁回帖)
然後返去第一個區通常已經有下一個回覆
如果沒,就開始去第3個區,如此類推

ps:其實每一個帖回有意義回覆好簡單

想當年雖然日日300幾,但係吹得非常開心
可惜風光不再

引用:
原帖由 A-Lin☆ 於 2012-4-12 00:25 發表
呢排喲帖王.........
奇異〞草♂(159)  ×﹏ting(k)(111)  
佢地1日都頂我3-5日以上既帖....
好妒忌佢地甘有心........
唔係有心
只係砲開有條路
你睇下信長抱怨區

引用:
原帖由 siu死亡影姬 於 2012-4-12 00:48 發表

ps:其實每一個帖回有意義回覆好簡單 ...
終於有教學la多謝哂-0-
不過我都會好少甘用純粹開po 求教學甘樣
並無惡意

引用:
原帖由 奇異〞草♂ 於 2012-4-12 00:49 發表

唔係有心
只係砲開有條路
你睇下信長抱怨區
而家去睇下先

引用:
原帖由 A-Lin☆ 於 2012-4-12 00:48 發表

haha其實我全部分同$ 都係人地比1玩論壇2-3日就以經200分左la
不過跟住我都照同人傾計-0-真係無睇版規當左msn甘用ja,,,
後來肥老叫我睇1睇版規之後我都5敢再留多幾個言
加msn傾計仲好廢事搞亂個區 ...
係到吹咩水姐  打信仲好啦 成日係03見到你
引用:
原帖由 siu死亡影姬 於 2012-4-12 00:48 發表

ps:其實每一個帖回有意義回覆好簡單

想當年雖然日日300幾,但係吹得 ...
神教學

睇你有無心姐   我都係一日搵1x$算

發新話題