發新話題

[閒聊] 輸左.....

[Close]
引用:
原帖由 碎.星 於 2012-4-12 10:41 發表
[email protected] ADD我MSN
1早就add左la你未出呢個帖之前10秒我以經睇你個人信息加左你

我個msn有bug,加左你,要你加反我先得,

引用:
原帖由 A-Lin☆ 於 2012-4-12 10:42 發表

1早就add左la你未出呢個帖之前10秒我以經睇你個人信息加左你
OK YOU屈機
引用:
原帖由 A-Lin☆ 於 2012-4-12 10:42 發表
我個msn有bug,加左你,要你加反我先得,
KK

我試下del左你再加先

100幾都叫多                       

引用:
原帖由 ♦Hk黑帮♦ 於 2012-4-12 11:02 發表
100幾都叫多                       
e+果個200緊
Now It s My Time

引用:
原帖由 ゞ.__.hEyJa! 於 2012-4-12 11:03 發表
e+果個200緊
算吧啦半年前冇返300都唔洗做= =         

我都做過貼王
一次
因為果日太得閒

而排冇乜黎水區...水區話題冇乜

引用:
原帖由 ♦Hk黑帮♦ 於 2012-4-12 11:04 發表

算吧啦半年前冇返300都唔洗做= =         
我知-0-琴晚有人同我講左;哈 無反300-400都吾洗做水區王.

ting都係係咁昆post先做到,學下佢啦
一生一世只愛你一個:)♥ ♥ ♥ ♥ ♥

引用:
原帖由 A-Lin☆ 於 2012-4-12 00:25 發表
呢排喲帖王.........
奇異〞草♂(159)  ×﹏ting(k)(111)  
佢地1日都頂我3-5日以上既帖....
好妒忌佢地甘有心........
其實為乜呢
想當日...我當左吹水區是當msn甘用
因為我沒睇版規:'(但都未試個159甘多:' ...
哈哈
我上星期都係最多12X幾個      我都冇咁多
我琴日回POST都係想拎果果今日之星既利事姐
點知果果都100以上   都唔知點同佢地玩
新1待貼王??
本AC分兩人使用其中一人只會發動漫很少會回覆只在動漫區回覆

講真牙 我真心吹水的 唔系為左$$
24 hr sleep

引用:
原帖由 孫家弎少 於 2012-4-12 12:05 發表
講真牙 我真心吹水的 唔系為左$$
我又何嘗唔係呢
但都有比人話過昆POST
E+都冇心回了
本AC分兩人使用其中一人只會發動漫很少會回覆只在動漫區回覆

引用:
原帖由 .★心碎× 於 2012-4-12 12:05 發表
我又何嘗唔係呢
但都有比人話過昆POST
E+都冇心回了
所以我最近都靜系回超人post果啲貼 其他就睇下就算
24 hr sleep

發新話題