49 1234
發新話題

比你們認識我的公仔bb><

[Close]

比你們認識我的公仔bb><

haha同你地介紹一下佢地-0-#2

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

第1張.D.DUCK
第2張.跳跳虎x2同party情侶熊合照-0-
第3張.Rilakkuma
第4張:相信大家都識佢-0-面包超人^.<
第5張.人人都識既肥肥龍貓><
第6張.佢叫睡比-0- 同跳跳虎一樣都係阿POOL既好朋友
第7張.姆明特別版-0-(黑色)
第8張.Rilakkuma 家庭. 有睡枕 公仔 , 銀包,裝手機嘰袋
第9張.Rilakkuma熊仔攬住雞雞><
第10張.鴨仔廁紙-0-
佢地晚晚都陪我訓-0- 同我傾計ga><
我反到床上面悶..訓5著,佢地都會望住我守護住我等到我訓著-0-
5會比任何野騷擾到我-0-包括人地講果喲鬼魂><佢地會幫我兇走哂喲衰野ga
所以我好愛佢地

wa- .......... -洗唔洗有咁多丫..........

WA-0-
BB咁多公仔
好得意啊

引用:
原帖由 .瘋癲×小K 於 2012-4-15 16:50 發表
wa- .......... -洗唔洗有咁多丫..........
其實仲有好多-0-不過未影哂:p

引用:
原帖由 Sniper☆殤 於 2012-4-15 16:51 發表
WA-0-
BB咁多公仔
好得意啊
5係邊似我-0-

其實...一直2黎我都覺面包超人個樣好恐怖

好多公仔牙
有啲好有歷史喎
24 hr sleep

引用:
原帖由 A-Lin☆ 於 2012-4-15 16:51 發表

其實仲有好多-0-不過未影哂:p
咁你唔去影...................

甘多
深潛拉.
無大事五好搵我.

引用:
原帖由 ★StaRs☆_軒 於 2012-4-15 16:55 發表
其實...一直2黎我都覺面包超人個樣好恐怖
點解-0-?佢好得意wo-0-haha

引用:
原帖由 .瘋癲×小K 於 2012-4-15 16:58 發表

咁你唔去影...................
因為我打緊街-0-所以5得閒haha

引用:
原帖由 A-Lin☆ 於 2012-4-15 17:00 發表

點解-0-?佢好得意wo-0-haha
佢面豬果2粒野..似生癌正

引用:
原帖由 ★StaRs☆_軒 於 2012-4-15 17:01 發表
佢面豬果2粒野..似生癌正
同意不過依家覺得幾得意 :L
深潛拉.
無大事五好搵我.

我中意第8張

3歲開始晚晚陪我訓係天線得得B^^
本AC分兩人使用其中一人只會發動漫很少會回覆只在動漫區回覆

49 1234
發新話題