28 12
發新話題

[交流] 覺5覺變得太快-,-

[Close]

覺5覺變得太快-,-

岩岩睇完120~126動畫
無啦啦變左7年後..變太多
真心接受5到=.=

純水交流,絕無咀炮

我反而感到有新鮮感.但妖尾的都沒有變,開頭意為佢地去左修練

過7年先有新既強敵 就係咁簡單

ps:x府之門 黑暗公會都未打

回復 3# 的帖子

講得又岩-______-
個陣無對手....
當讓人地7年時間!!
s0 sM

引用:
原帖由 G0DHANDIWS- 於 2012-4-17 21:51 發表
岩岩睇完120~126動畫
無啦啦變左7年後..變太多
真心接受5到=.=

純水交流,絕無咀炮
如果唔變7年 其他人仲有得打咩- - 如果妖尾d主力時間唔停留7年 佢地已經無敵- -

引用:
原帖由 tommylin95 於 2012-4-18 01:19 發表

如果唔變7年 其他人仲有得打咩- - 如果妖尾d主力時間唔停留7年 佢地已經無敵- -
點可以咁講,有如果既話咩都有可能..

引用:
原帖由 ❤哈比❤ 於 2012-4-18 01:20 發表

點可以咁講,有如果既話咩都有可能..
最強既黑暗公會都打得羸- - 如果唔整7年點吹到新敵人出場- - 唔通打完黑暗心臟班人番到去公會 之後又無lala吹d敵人出黎?

引用:
原帖由 tommylin95 於 2012-4-18 17:34 發表

最強既黑暗公會都打得羸- - 如果唔整7年點吹到新敵人出場- - 唔通打完黑暗心臟班人番到去公會 之後又無lala吹d敵人出黎?
龍玩下都打到佢地咁,真係勁

個人認為 5年  其實 差唔多 7年 真係奈左少少
よくさてSEVEN側のエッジ強度の練習を?!

引用:
原帖由 him7922 於 2012-4-18 18:41 發表

龍玩下都打到佢地咁,真係勁
龍係妖尾裡面係最勁- - 無得打- - 佢果下只係想話你知龍有幾勁- - 不過你咁講都無用- - 妖尾d人係7年前真係玩晒- -

空白的7年裡多左個垃圾公會- -"
最正既係個個都老左,佢地冇變過

過左7年先有強敵姐
妖尾d人係7年前玩晒

變d先好睇架麻     

7年我覺得正常...原因好多人都講左..
但係冇人做到S級真係有d可惜...

引用:
原帖由 tommylin95 於 2012-4-19 01:33 發表

龍係妖尾裡面係最勁- - 無得打- - 佢果下只係想話你知龍有幾勁- - 不過你咁講都無用- - 妖尾d人係7年前真係玩晒- -
話明妖尾,最勁當然係妖精啦@@龍廢既

28 12
發新話題