61 12345
發新話題

[未評] 單挑: Taurus vs 鰻★魚

[Close]

單挑: Taurus vs 鰻★魚

遊戲類型: 信長英雄賽
比賽模式: 單挑 1 VS 1
地圖版本: 信長之野望 F13.1B
比賽限期: 2012年05月03日 23時59分
抽籤說明: 由參賽者按 ? 號抽數字,數字由 1 至 9 ; 抽到數字大者, 先陣型, 然後選出3個出戰的英雄; 數字小者再選出3個出戰的英雄, 一般情況下數字小者開場。
比賽規則: 敬請認真閱讀 比賽規則, 違規可能會被罰停賽

先報到 時間
我記得我愛過 也懂了 你感情上的轉折
淚濕透了紙鶴 愛斑駁了顏色
而我的心被撕裂般拉扯

先報到...時間再覆你...最遲聽日.

今晚可開打.....你幾點最方便.

支持Taurus!

引用:
原帖由 A-Lin☆ 於 2012-4-30 17:57 發表
支持Taurus!
 WO 多謝lin姐支持><      
而我的心被撕裂般拉扯

引用:
原帖由 Taurus 於 2012-4-30 18:19 發表
 WO 多謝lin姐支持><      
甘你就要比力喇

引用:
原帖由 A-Lin☆ 於 2012-4-30 18:29 發表

甘你就要比力喇
9m幾年冇打3分 我諗我會lose.../.\
而我的心被撕裂般拉扯

SOR....琴日有野做...應約唔到...十分抱歉....今晚11-12左右我應該得....不如就今晚好唔好.

俊哥加油阿   

應下機好唔好-

引用:
原帖由 鰻★魚 於 2012-5-2 00:39 發表
應下機好唔好-
我正係得11點-12點得閒 其他時間都唔打得
而我的心被撕裂般拉扯

引用:
原帖由 Taurus 於 2012-5-2 01:55 發表
我正係得11點-12點得閒 其他時間都唔打得
- -聽日十一點..準時.

引用:
原帖由 Taurus 於 2012-4-30 18:35 發表
9m幾年冇打3分 我諗我會lose.../.\
你得既-3- 呢個對手應該無咩壓力

引用:
原帖由 A-Lin☆ 於 2012-5-2 02:33 發表

你得既-3- 呢個對手應該無咩壓力
肯定啦

61 12345
發新話題