16 12
發新話題

[未評] 單挑: Taurus vs 鰻★魚

[Close]
先報到 時間
我記得我愛過 也懂了 你感情上的轉折
淚濕透了紙鶴 愛斑駁了顏色
而我的心被撕裂般拉扯

引用:
原帖由 A-Lin☆ 於 2012-4-30 17:57 發表
支持Taurus!
 WO 多謝lin姐支持><      
而我的心被撕裂般拉扯

引用:
原帖由 A-Lin☆ 於 2012-4-30 18:29 發表

甘你就要比力喇
9m幾年冇打3分 我諗我會lose.../.\
而我的心被撕裂般拉扯

引用:
原帖由 鰻★魚 於 2012-5-2 00:39 發表
應下機好唔好-
我正係得11點-12點得閒 其他時間都唔打得
而我的心被撕裂般拉扯

引用:
原帖由 鰻★魚 於 2012-5-2 18:08 發表
可否俾個確實時間我
咪話左11點準時打囉 又要確實時間A? 你上次放我飛機我都未出聲啦
而我的心被撕裂般拉扯

引用:
原帖由 [北敗]WaI 於 2012-5-2 23:23 發表
咪話左11點準時打囉 又要確實時間A? 你上次放我飛機我都未出聲啦

聽到未
你激嬲我俊哥啦
我都真係唔知佢想點= = 話左11點-12點好啦第1次放飛機. 又話今日11點準時呢家又唔知去左邊~~
而我的心被撕裂般拉扯

引用:
原帖由 鰻★魚 於 2012-5-3 00:56 發表
你又唔應機- -鬼知你點- -
你係咪唔識睇字?? 睇#12 11-12點得閒?? 洗唔洗我教你睇字 你自己又話11點準時 ? ^^點知咪人都唔見
而我的心被撕裂般拉扯

你笑料夠未其實= =
一早講左11點-12點先打 邊個話ok? 點知失約? 呢家黎發脾氣大我話要就我= =?小朋友?
而我的心被撕裂般拉扯

真係唔知邊個節省點 又叫人11點準時 呢家又就我? 第1次又失約 又問我幾時打到 呢家同我黎呢套=.=? 我唔受嫁wo 小朋友
而我的心被撕裂般拉扯

引用:
原帖由 鰻★魚 於 2012-5-3 02:27 發表
得啦得啦...老野...唔好一味話人小朋友啦...知你年紀大啦..啊之啊左...咁你幾時打得啊.
講左咁耐你都未知我幾時打a陰公真係= =
而我的心被撕裂般拉扯

我想 2場可以了
而我的心被撕裂般拉扯

你嬴1場 我都當你嬴左2場55
而我的心被撕裂般拉扯

11點團2唔該開場
而我的心被撕裂般拉扯

想點= =第2場 2lv依依不捨- -??
而我的心被撕裂般拉扯

你都傻既 場你又話唔比我開  /.\ 又係到發脾氣大我做咩姐
而我的心被撕裂般拉扯

16 12
發新話題