發新話題

夏侯惇的玩法

[Close]

夏侯惇的玩法

一開始出去自選的話 血戒+3樹枝.但我會只買一雙鞋子+1樹枝就衝出去

AR的話就鞋子+5樹支吧 魔獸坏樹支可以+血+魔

然後建議走下路 因為通常不會被壓的下面有好多暗位 魔獸爭霸3,魔獸世界,魔獸私服,warcraft,wow,bt,av,免費圖片,手機,鈴聲,主題,遊戲,java@/ox M-u$k:\U]i`
魔獸爭霸3,魔獸世界,魔獸私服,warcraft,wow,bt,av,免費圖片,手機,鈴聲,主題,遊戲,javaG~8F'd k8DB$Ux2~
樣易偷襲人也比較好跑回去 要殺人的話也比較有長的一點的距離可以追 bbs.

點法的話 一開始出去就點閃擊 接下來就一 三招互點 有大絕點大絕
等到第一招滿以後 然後8級有爆擊以後 升9 10級 可以點黃十字

多數6lv殺人都是在玩家后出大
絕.....同他一起走...鬼會-他的血...快沒血時.出第一招.打打打...打沒慢時閃打.....6lv要找沒鞋子的打....

買裝備:力斧耐盔一個...有錢出大斧 ...如果你不愛買大斧.可以買7星......

下侯是一個不同誠日回家的人物...沒血.等耐盔回到40~50%血..便在玩家后出大
...出大絕時等下....鬼不會立刻+血的.....

個人玩法...不要串.........要串你都要打勝我.....不知你們有沒見過

iloveyou1314...不是vlan

講得幾好呀,唔錯,唔推....

你呢個玩法
一定會比D台灣打開團戰既人笑死
仲話出7星  笑死人咩

引用:
原帖由 SuNnY1113 於 2006-11-19 13:57 發表
你呢個玩法
仲話出7星  笑死人咩
唔好咁講人啦= =都係發表姐,我都唔係成日玩,係咁玩都ok

引用:
原帖由 SuNnY1113 於 2006-11-19 13:57 發表
你呢個玩法
仲話出7星  笑死人咩
有咩咁好笑先,你唔比人地勁肥?你咁強不如你講下點玩好唔好?

1.夏侯惇係唔會行下路,你有見過打團戰夏侯惇會行下路咩,其實係因為上路條戰線長,大絕可以發輝得好好.

2.加點方法真係各有各,不過第3招唔點,點黃十字更好,第一MP比較多,可以BE好多次,第二比較硬.
係成team人入面,團戰一開始,一定係夏侯惇開大絕行先,血唔夠,你未吸血以經死左.

3.裝備,買防都岩,但係一定唔買大斧,仲話合7星,真係過份,1個防,全身力斧,以經係神裝,呢點我相信好多真正既高手都會認同,真正團戰  冇可能仲咁有錢出呢d野,出得7星對手一定唔係真係高手.
另外,全身力斧仲要比7星更平宜更實用,夏侯惇勁係邊?就係血,硬,加大絕.團戰必出.

我唔係要串,不過希望唔好誤導新手,夏侯惇出7星,有冇搞錯呀....
高手過招仲邊有呢回事.....
講完....

哇..

一睇就知上面果位係勁人..識得+黃字

仲有一樣野

冇高手會買回血戒

不過新手就真係岩用

我就對最後果句有少少意見

iloveyou1314...不是vlan

啊門,波我冷水咩

= =下路  上路都無咩所謂- -因為佢一係就死  一係就殺

夏侯惇當然係行上路好啦~

易追人,cp又岩佢~

我個人認為上下路都ok,但上路比較易升
如果係我..我會點一lv閃,跟住點第一招同黃點...(有大絕點大絕)點完第一招點第3招加黃點
閃我係睇情況加...但最小點一下
(以上只是個人意見)
地圖作者DeutoNight
歡迎任何WE交流(JASS也可)

發新話題