28 12
發新話題

[未評] 單挑:  vs W囚仔

[Close]

回復 15# 的帖子

唔相關既人, 唔需要回覆, 否則被扣分的人是你.
有問題自然會處理, 郁D就開POST, 太浪漫資源了.

我為浪費資源道歉 另外也為我的朋友的言論可能太衝動 而致歉

另外 已跟阿平版主達成共識 明日再戰

但第一場的RP 大友/百地 點計? 管理員可幫手清除嗎?=.=

你地打完先吧.到時自然會處理, 打完再通知我.

引用:
原帖由 W囚仔 於 1-5-2012 00:03 發表
為我浪費資源道歉

另外 已跟阿平版主掛成共識 明日再戰

但第一場的RP 大友/百地 點計? 管理員可幫手清除嗎?=.=
天日打完UP新RP上去就得

引用:
原帖由 alan_wong8 於 2012-5-1 00:06 發表
你地打完先吧.到時自然會處理, 打完再通知我.
OK 感謝管理員幫忙 唔該哂

引用:
原帖由 alan_wong8 於 2012-5-1 00:01 發表
其實點叫唔相關既人?
每一場比賽既結果都可以影響打後既一切賽事...
有問題就處理就一定嫁啦..不過為求向其他人證明自己清白..
或者等其他人黎表達睇法..總好過兩個當事人不停對峙掛= =?
開一個錦既post我唔覺得係浪費資源@_@"...
而且郁d就關post...太動用權力了吧??

引用:
原帖由 mickeylau93 於 2012-5-1 00:07 發表

其實點叫唔相關既人?
每一場比賽既結果都可以影響打後既一切賽事...
有問題就處理就一定嫁啦..不過為求向其他人證明自己清白..
或者等其他人黎表達睇法..總好過兩個當事人不停對峙掛= =?
開一個錦既post我唔覺得係 ...
其實我覺得重點在於點解會覺得係浪費資源
你一個論壇開出黎
就係開放個平台俾大家都討論
香港核心價值都講求言論自由
簡簡單單一個論壇
大家有講有笑
點解要動用權力 山po同 "該帖管理員或版主屏蔽"我d帖?

算啦= = 我的朋友們 依家重賽米算好

求停字吧 另外希望版主/管理員們見諒

在此代致歉

引用:
原帖由 alan_wong8 於 2012-5-1 00:01 發表
好大既官威

大約11點 一次打哂吧

在嗎?msn已add你 等待中

指教了

PS 第一場大友我輸左的 因為琴日件事我先放左RP

回復 21# 的帖子

要處理, 但係唔需要其他人加插任何說話先會處理.

15# 的回覆, 基本上係侮辱了搞3分賽的我們. 口頭警告已經算出手低了.正常會情況下, 一定會禁訪處理.

28 12
發新話題