20 12
發新話題

[未評] 單挑: BaBil尐夜 vs KUYU

[Close]

單挑: BaBil尐夜 vs KUYU

遊戲類型: 信長英雄賽
比賽模式: 單挑 1 VS 1
地圖版本: 信長之野望 F13.1B
比賽限期: 2012年05月03日 23時59分
抽籤說明: 由參賽者按 ? 號抽數字,數字由 1 至 9 ; 抽到數字大者, 先陣型, 然後選出3個出戰的英雄; 數字小者再選出3個出戰的英雄, 一般情況下數字小者開場。
比賽規則: 敬請認真閱讀 比賽規則, 違規可能會被罰停賽

幾時打得
...直接e度留時間

占占你加油啦又  開禁多分AC @@ 我估

時間再約

引用:
原帖由 BaBil尐夜 於 2012-5-2 13:21 發表
時間再約
你今日仲要時間再約..
你今日10點前好對戰 我聽日無時間 等左你幾日了

今日吾得...........

等左幾日 仲要話唔得=.=
咁你棄權吧

再唔上線真係無時間對戰...
請4點半前應機

請儘快完成比賽,逾期一律判輸.

回復 6# 的帖子

lwh槍手哥原來拖時間=你絕招^^

而家得吾得

我4點半先放學 點應你機?

引用:
原帖由 BaBil尐夜 於 2012-5-3 20:22 發表
我4點半先放學 點應你機?
2012-4-30 13:38 =.=就開始比賽
到e+ ...
30號 既放學後你唔應機..
1號既紅日全日放假你又唔應機
2號你又應機 到夜晚先話唔打得...
究竟=.=你有冇尊重過對手...

e+我出左街=.= 你先至問打唔打得..
唔好拖時間搞到雙雙否決得唔得= =?

我係限期前應機吾得?何況30號同1號我都吾開得電腦 2號開得即刻揀英 約你時間 我無尊重過你 ?

引用:
原帖由 BaBil尐夜 於 2012-5-3 20:48 發表
我係限期前應機吾得?何況30號同1號我都吾開得電腦 2號開得即刻揀英 約你時間 我無尊重過你 ?
=.=限期前應機就得?
你真係當對手要就你咁
係30號到e+ 3號
4 日 成96小時  係最後既3個半小時 先話打得
咁叫尊重?????????
8點半先話打得 ? 你明知時間咁趕昨晚又唔打?
跟住仲要話咁叫尊重...
真係.... 咁多人鍾意拖時間黎搞到雙雙否決

拿 你要打  就一陣10點半  最後時間
你唔好同我講你無時間打
唔好下下抽到對手 明知唔夠做就一味靠拖
不知所謂

20 12
發新話題