16 12
發新話題

趙雲是廢物嗎....或者我晤識用?

[Close]

趙雲是廢物嗎....或者我晤識用?

我玩3.7d都習慣選趙雲
不過很容易當肥料...
我都先買樹枝   然後合速靴

行下路很容易死...
可以同我講下要合D乜裝吖?

仲有技能要點升吖?
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

趙云好易玩之嘛,夠押打兵,唔夠押打cp
趙云比人押就1335343555之後到13/14lv就+擴
唔比人押就122354555之後就+爆擴再+爆閃有大+大
一開始ar就回血1高4指去下路
自選就2高4指    如果比人押就拉多d cp,到6/7lv倒就開大技清左d cp佢,唔夠1500既可以
買水打倒1500先返去買1盔1鞋,之後買多把敏劍就狂cp,自閉到有一把惡鬼左右,就出黎
通常都唔洗好耐,出完惡鬼就出多把吸血,cp就唔會痛,隻抽又勁好多,之後d裝你鐘意

其實趙云最緊要就係識汁尾刀
多謝我啦

都係類似樓上咁玩啦~

但趙雲對新手黎講真係唔只難用,肥唔到根本廢...
咁多隻英雄黎講既話,趙雲算係中等難用果類~但又唔係太難用果類~

引用:
原帖由 leung970 於 2006-11-18 07:48 發表
趙云好易玩之嘛,夠押打兵,唔夠押打cp
趙云比人押就1335343555之後到13/14lv就+擴
唔比人押就122354555之後就+爆擴再+爆閃有大+大
一開始ar就回血1高4指去下路
自選就2高4指    如果比人押就拉多d cp,到6/7lv倒就開 ...
比我就合左巨人先,開左大比人一下退魔就....
仲有,D人唔退魔你,暈都暈死囉,這是我玩趙子龍的心得
先巨人,惡鎚,吸血,以上3樣我玩個陣係必出的

多謝你地吖! 我都系岩岩開始玩三國咋...用趙雲系因爲無雙入面我都超中意用..

引用:
原帖由 herrylei 於 2006-11-18 18:06 發表

比我就合左巨人先,開左大比人一下退魔就....
仲有,D人唔退魔你,暈都暈死囉,這是我玩趙子龍的心得
先巨人,惡鎚,吸血,以上3樣我玩個陣係必出的
第一樣梗係唔好出巨人先啦,
出左鬼鎚先出巨人都未遲啦~
出得快既話出埋倚天先出巨人啦~
人地唔一定有退魔咖麻~就算有你都唔一定打有退魔果隻咖麻~

出左巨人先未好難殺人囉,又冇攻,又冇得暈...
就算開左無雙都冇咩作為啦~

合左鬼鎚先未可以易d殺人囉~
合埋倚天之後你d錢未有排賺囉,唔怕之後肥唔到啦~
之後先合巨人啦~
如果人地冇退魔同少暈技可以出7星啦~

趙雲要肥最緊要執兵勁,唔係咩都出唔到,肥唔到實做肥料~

不是太難玩吧我玩開一開始買回血榭之之後打兵尾刀搵錢買野合暈x2殺人都好勁

講真果句..
你玩趙云玩到勁或神級時..先好大機率對面會合退魔..
我玩趙云唔多勁..so..冇乜人會退魔我-.-” :(

我玩趙雲就鍾意狂cp    趙雲有擴cp果陣就更好  當然係人都知趙雲一定要合惡鬼啦  但係如果人地合退魔 趙雲招絕就廢左了 所以本人認為合完惡鬼之後最好出左巨人先  但都可以合退魔  合左退魔就唔惡鬼又唔駛巨人 但係如果趙雲合退魔就一定要肥到 如果低攻既話 就算10次退魔用哂都唔知殺唔殺到人 所以如果合退魔既話 要合左椅天or冇士刀先  仲有一種玩法就係合風行or閃戎  閃去or風行去人地後面ban佢 但係眼界一定要好 ban錯位既話就冇用了 所以d人玩趙雲通常都係合惡鬼

以上全係個人意見

引用:
原帖由 97122195 於 2006-12-3 15:26 發表
我玩趙雲就鍾意狂cp    趙雲有擴cp果陣就更好  當然係人都知趙雲一定要合惡鬼啦  但係如果人地合退魔 趙雲招絕就廢左了 所以本人認為合完惡鬼之後最好出左巨人先  但都可以合退魔  合左退魔就唔惡鬼又唔駛巨人 但係 ...
閃戒就玩野先好咁買...
咁早用2400買樣冇攻既野,到後期ban到人入塔都冇用啦...

引用:
原帖由 eric1391 於 2006-12-3 20:28 發表

閃戒就玩野先好咁買...
咁早用2400買樣冇攻既野,到後期ban到人入塔都冇用啦...
我都知 我只係講出黎比大家知姐 

我諗應該係你唔識玩多

肥到就勁

你比d心機多d花時間去練佢多d.咁咪會好好多羅..唔花時間..點會勁呀

引用:
原帖由 GO丸 於 2006-12-6 00:29 發表
我諗應該係你唔識玩多
打返場咪知我識唔識玩囉

16 12
發新話題