30 12
發新話題

第7作 本多正信

[Close]
引用:
原帖由 ☆1.29 於 2012-5-14 16:38 發表

你知唔知咩係實際時間
姐係有影片既時間
我後面果D係歌黎ONLY
片尾長少少就夠5MINS
今就真系SOSAD

本多正信
2技好勁
喵﹑喵﹑喵﹑

森仔出吹箭咁得意既
boboboy1號

點解你2技爆彈殺到人我殺唔到
題外話...你cp定打路(單)

引用:
原帖由 緯。 於 2012-7-29 11:30 發表
點解你2技爆彈殺到人我殺唔到
題外話...你cp定打路(單)
點解殺唔到.........我都多數都唔會單路同CP
出到吹就仲易殺
手女吹電2技閃爆旦手女
好易秒姐
錢財乃是浮云

玩親依隻英都會俾人@#$%^&*(
片中連技流暢 , 甘拜下風

引用:
原帖由 不要迫我 於 2012-7-29 17:56 發表
玩親依隻英都會俾人@#$%^&*(
片中連技流暢 , 甘拜下風
多練習就得架啦......我都唔係好順連得
多謝支持
錢財乃是浮云

段片節奏太慢
有D悶

我中意首歌多d
另外會唔會長佐d啦條片

放埋首歌名ok?

第一首 : IT'S MY LIFE
第二首 : T-ARA - T.T.L
錢財乃是浮云

連得好順
你玩本多正信果時要吾要出個血??我抄你個玩法果時...次次2技+埋爆彈果d秒吾到人

引用:
原帖由 poing.DaL 於 2012-8-2 23:33 發表
連得好順
你玩本多正信果時要吾要出個血??我抄你個玩法果時...次次2技+埋爆彈果d秒吾到人
唔出血不嬲都.....出左唔洗殺人.....
出魔水加少少保命都夠架啦
如果對手比較多血......我建議你注重番洗兵
殺人可以吹雞 , 當肥到鬼丸之後再慢慢邊殺人邊食兵
出到鬼丸.......上冰計 , 再出多個紅電
殺血牛可配合大技殺人
錢財乃是浮云

引用:
原帖由 ☆1.29 於 2012-8-3 13:12 發表

唔出血不嬲都.....出左唔洗殺人.....
出魔水加少少保命都夠架啦
如果對手比較多血......我建議你注重番洗兵
殺人可以吹雞 , 當肥到鬼丸之後再慢慢邊殺人邊食兵
出到鬼丸.......上冰計 , 再出多個紅電
殺 ...
甘用大技殺多血佬果時係咪要昆埋佢閃先
我連完d技之後大技人地一個神閃ko左...
昆人閃的話要點昆....?

引用:
原帖由 poing.DaL 於 2012-8-3 19:20 發表
甘用大技殺多血佬果時係咪要昆埋佢閃先
我連完d技之後大技人地一個神閃ko左...
昆人閃的話要點昆....?
殺多血果d.....................你出到鬼丸就ok
你閃吊大技 , 吊起果陣控骨仔.....隻英一落就打
你2技吹針果d出番.........連技都差唔多其實
再唔係你一開始殺人唔好閃去殺.....
最後唔夠殺佢閃你先再閃大
錢財乃是浮云

30 12
發新話題