35 123
發新話題

VideO to 花文.----山王X毛利@SH✖ueゞ爺

[Close]

VideO to 花文.----山王X毛利@SH✖ueゞ爺

Player:花文
用左2條rp   好強既花文w0w  控場王~
引用:
小弟整片技術麻麻唔好插PLZ
岩岩整起和上傳有dd lag唔好插~~~

地圖:vLan官方地圖:信長之野望F 13.1B
----------------------------------------------
英雄:毛利 / 山王|

去片!!!98  呀係 轉番 720 HD先~~

よくさてSEVEN側のエッジ強度の練習を?!

支持支持
你又出片
真係好勁好勁
挽得唔錯唔錯
花文好似好中意挽控場
錢財乃是浮云

山王好似好肥
大炎冰計?

幫我整片未      

花文只係識玩毛毛同山王? :lolOK勁

很強          影片也不錯

支持樹爺整片
玩家技術都5錯

支持好片,

係時候比"意見"
條片幾令,技術不錯
幾時得閒幫我整片

haha  你打錯字了

video?

player?

唔該哂你幫我整我人生最後兩條rp

差不多不玩信長了*-*

日後 我幫你整番套呢

你好

D轉場效果應該要SONY本身無 係唔係-?
應該係DOWN番

花文玩控場英咁勁
SH✖ueゞ爺D片我都有SEE下.幾好

引用:
原帖由 花文. 於 2012-5-11 00:09 發表
haha  你打錯字了

video?

player?

唔該哂你幫我整我人生最後兩條rp

差不多不玩信長了*-*

日後 我幫你整番套呢
haha係bow........player串錯tim,,,,,但video 無錯呀~

引用:
原帖由 〞淺 於 2012-5-11 00:19 發表
D轉場效果應該要SONY本身無 係唔係-?
應該係DOWN番
e.g 邊個轉場?  我 無 整/DL 過~  條片全 用SONY 整的~

求第二首歌既歌名
順便幫推

引用:
原帖由 肥料朗 於 2012-5-11 21:44 發表
求第二首歌既歌名
順便幫推
「科学超电磁炮」OP-Only_My_Railgun

THX 咁多位  ........文哥 唔打信一會兒 ~~一路好走  期望 佢回來VALN大家庭~~~

35 123
發新話題