47 1234
發新話題

[HK-DSM]一般槍戰伺服器-沙漠遺蹟2[1000Fps]

[Close]

[HK-DSM]一般槍戰伺服器-沙漠遺蹟2[1000Fps]

伺服器Ip: 210.6.193.126:27020 / 長期在vlan 01,02開轉向服
遊戲地圖: de_dust2
最大人數: 32人
伺服器FPS: 1000fps
開放時間
: 星期一至日 - 24小時開放
場主 : Skymoon , Gust Lee , Ming, Fetters | s1`
高級管理員 : Ku`
管理員 : FreeChicken

為滿足想打PUB Ser而又小機會睇到有Ser既人而開放
希望你地支持下呢個Server啦

只系vlan?

點解我一入就彈.

引用:
原帖由 〔★〕みま 於 2012-5-13 16:42 發表
只系vlan?
For Vlan 玩家, Steam 玩家 , NoN-Steam玩家
只要打IP就入到

引用:
原帖由 魔法稻草人 於 2012-5-13 20:01 發表
點解我一入就彈.
呢個問題真係唔知- -
可留低圖片嗎

不論是no steam / steam玩家照入到

深夜仲玩緊的人可以有一個選擇啊@@
回家吧

1000FPS太低
我D MIX SERVER 刀10000 LA

引用:
原帖由 8000cc 於 2012-5-18 02:05 發表
1000FPS太低
我D MIX SERVER 刀10000 LAhttp://www.youtube.com/v/rHkpjglXuns?version=3&hl=zh_TW&rel=0&autoplay=1
你mix server wor ,人地pub ser炸

更何況係cs server姐,洗唔洗用到10000fps?
其實512都夠用啦,只不過升到1024 fps都唔會加重電腦負擔, d ping又會低d ,感覺上勁d,先多人用1000fps
1024再上就開始晒cpu,10000更加唔駛講.

1000fps夠啦
歡迎伺服器加盟...

全加支持skymoon 哥server 我係free

招收轉向人員在Vlan01開啟轉向服
有意者加msn : [email protected]

點解我重買槍唔到? B R

skymoon 啊你個ser 好多cheat 啊比admin 我啦

引用:
原帖由 魔法稻草人 於 2012-5-22 20:56 發表
點解我重買槍唔到? B R
因為我用左一個插件,唔可以按R重覆買野

引用:
原帖由 囧╒moon 於 2012-5-22 21:51 發表

因為我用左一個插件,唔可以按R重覆買野
P.S 主要原因係防止炸SER指令漏洞

47 1234
發新話題