發新話題

[HK-DSM]一般槍戰伺服器-沙漠遺蹟2[1000Fps]

[Close]
笑死人
d admin真係 描都未識描人學人做admin
真係外掛既當神人唔bam
殺得多就投票係咪外掛然後再bam

引用:
原帖由 luvkaka 於 2012-6-7 17:04 發表
笑死人
d admin真係 描都未識描人學人做admin
真係外掛既當神人唔bam
殺得多就投票係咪外掛然後再bam
bam???
唔係ban 咩?

外掛的直接永久ban啦-,-
係連ip都ban左- -

肯定轉名都入唔到- -

不過.......想爆人地頭都幾難  - -

其實可唔可以叫你地d admin睇清楚人地係咪外掛先ban人
已經唔係第一次
a字頭e字尾個位
我fd non-steam入一次比佢投票話外掛 我心諗 d人跟風當然會投同意票啦
第二次緊加好笑 我fd steam 入去 又比人話外掛 我fd只係串串地講左句 steam 點樣外掛 就比你地所謂admin投票咁ban左
之後到我 岩岩 開non steam入去 帶左ear機聽下聲又比人話我外掛 你admin自己唔睇 單憑投票就話個條友係咪外掛 會唔會兒戲左小小
我已經唔係第一次見到咁既景象 誠心希望你們看清楚到底誰是外掛才踢 咪係又踢 唔係又踢!
版主好強!

回復 35# 的帖子

我一直叫玩家自己voteban
回家吧

引用:
原帖由 katat1 於 2012-6-20 13:47 發表
外掛的直接永久ban啦-,-
係連ip都ban左- -

肯定轉名都入唔到- -

不過.......想爆人地頭都幾難  - -
恐怕佢地ban的係lan ip
lan ip係公用,得240個咁多
重入區域就會轉左另一個lan ip

引用:
原帖由 GlueHacker 於 2012-7-5 13:34 發表

恐怕佢地ban的係lan ip
lan ip係公用,得240個咁多
重入區域就會轉左另一個lan ip
我寫緊防止ip :192.168.* .* 入場的了,唔該哂提醒
er.....其實唔可以話係寫ge....我抄ghw_connect 一part修改姐

可否解BAN ---> the worst ever

引用:
原帖由 noobcsplayer 於 2012-5-19 01:25 發表
你mix server wor ,人地pub ser炸

更何況係cs server姐,洗唔洗用到10000fps?
其實512都夠用啦,只不過升到1024 fps都唔會加重電腦負擔, d ping又會低d ,感覺上勁d,先多人用1000fps
1024再上就開始晒cpu,10000更加唔駛講. ...
XD 2% CPU晒cpu 哈哈

何服器現已修理完畢
大家可以放心玩

我一入就彈

個bac好不知所謂,俾佢ban左差唔多10次
同埋好多cheater,又冇admin睇場xx(

點解打ip冇反應.

回復 7# 的帖子

手歌好鬼正
-也許我們當時年紀真的太小.

發新話題