29 12
發新話題

冰山之女 - 阿松 @ ☆1.29

[Close]

冰山之女 - 阿松 @ ☆1.29

我又出片啦
今次都係係新手SER打既
因為上到10LV SER , 實力都唔係差好多..
同埋10LV SER既玩家好似仲冇品..........我打咁多場未試過完到場
可能我唔好彩啦.
我今次整片我第一次用左WMM既一個功能
因為我CUT片果陣 , 唔記得左禁番F9
搞到禁停左RP但係仲錄緊
我用左果個 功能黎CUT番走多餘部分
睇得馬馬地 , 同埋對手都幾新
去片
http://www.youtube.com/watch?v=XVrKLzt9ZFk
錢財乃是浮云

一日一片?

成班0反到
好新
不過都支持下
1.29出服仔影片啦

引用:
原帖由 〔★〕みま 於 2012-5-17 18:13 發表
一日一片?
唔係
咁岩有RP整姐
引用:
原帖由 十面埋服 於 2012-5-17 19:13 發表
成班0反到
好新:loveliness:
不過都支持下
1.29出服仔影片啦:handshake
唔唔 , 上10LV SER又打唔到
次次都RE RE RE
我唔係好識挽服仔
多謝支持
錢財乃是浮云

求樓主上10lv 同我玩

支持影片
對手比較新
手歌難聽..

2:30  2條友都 發ing夢咁   
よくさてSEVEN側のエッジ強度の練習を?!

首歌味免太難聽
唯爰少時,b2st

支持影片

看到你不用出水 已經知道對面咩料

還有 千篇一律
你好

引用:
原帖由 花文. 於 2012-5-18 16:15 發表
看到你不用出水 已經知道對面咩料

還有 千篇一律
我都明白 , 但上到10LV SER都冇用...
冇一場可以打耐D
點埋我仲未知點樣整片先會好睇D
我都覺得整得好悶
錢財乃是浮云

太悶了,對面沒有實力,歌也不太好,而且你只為了整片殺人狂出爆彈?
-CLsy
鍾愛亦鍾情於你

引用:
原帖由 -CLsy 於 2012-5-18 17:03 發表
太悶了,對面沒有實力,歌也不太好,而且你只為了整片殺人狂出爆彈?
爆旦殺人係我既習慣............
好爽的我覺得
對手真係比較新....
下次試多次10LV SER啦咁
最多用多D RP
同埋唔知大家有咩好歌介紹下
錢財乃是浮云

又見到你d片    呢  手歌好好聽http://www.youtube.com/watch?v=Chw0C069ESw    lm. c  d歌都岩    希望比到意見你

讚好對10lv ser場場re re re!
有時新手ser仲好~_~
支持影片

29 12
發新話題