發新話題

(美服)試賣ac 60lv 秘法師 (已有圖) , 賣錢 每100萬300$

[Close]
引用:
原帖由 爛海魚 於 2012-5-23 12:55 發表
琴日係own3d 睇到有條變態鬼佬隻DH 成13萬攻

去到一係佢秒怪,一係就D怪秒佢既境界...

我諗條鬼佬都算真正玩到隻GAME既中後
DH d攻擊力係假既,唔會長期13萬,因為佢唔打怪就會去到100%爆擊..咁就會極高攻擊
,打怪之後唔會長期13萬

引用:
原帖由 鬼邪 於 2012-5-23 08:32 發表
點去到6萬傷= =...我先得2萬5..求睇下你D裝
鍾意既自己加我好友
[email protected]

引用:
原帖由 BlackStaR★武 於 2012-5-23 08:52 發表
咁姐係你只係放其中一隻人仔拉   1個AC2個人用 1個倉同錢又係2個人用 小心比人爆格
我都唔知你做乜9,講咁耐都唔明
賣ac就賣ac...咩1個ac2個人用......賣就賣啦仲咩2個人用阿

引用:
原帖由 BlackStaR★武 於 2012-5-23 08:52 發表
咁姐係你只係放其中一隻人仔拉   1個AC2個人用 1個倉同錢又係2個人用 小心比人爆格
如果我再玩都開多個帳號啦...真係唔知你想點 智

我只係入尼好奇一問姐 咁都叫智
Time Wait For No One

引用:
原帖由 BlackStaR★武 於 2012-5-23 16:23 發表
我只係入尼好奇一問姐 咁都叫智
答左你咁多次,我都唔知你想煩咩

OK BRO SOR FOR THIS 當我無問過
Time Wait For No One

DH攻擊係假假地 但佢真係係咁爆
屠狗小隊 畜生休跑!!!

樓主有60lv不要洗煉獄放裝仲好搵啦

引用:
原帖由 狂殺乂傑 於 2012-5-23 17:52 發表
樓主有60lv不要洗煉獄放裝仲好搵啦
機率好低阿,我都放左d錢,想試下放ac睇下放到幾多,
個ac攻擊力刷王絕對冇問題

好貴- - .....................

秒商得7千 你指你開左咩技可以上到7m2攻咁堅- -? 仲勁過弓手 ==?
w=m   7m2 攻 你仲高過e加us ser 個弓手 --佢先得6m9攻=

有人上到13萬攻了弓手

賣ac:hug::hug::hug::hug:

CCCCCCCCCCCCCCCC
久別的VLAN

發新話題