29 12
發新話題

[交流] 我對伊邪那歧的睇法

[Close]
笑到我 你系咪將war3代入埋火影到
.也就是逃避所有對自己的不利因素(包括受傷、暈眩、死亡等)
我睇火影甘耐未見過有人打打下會暈WO
同埋42分鐘甘精準都比你計到 樓主數學一定好叻
漫畫呢D野 作者鐘意吹到佢點就點嫁喇
作者鐘意話佢面具下面有第3隻 第4隻眼你都吹佢吾脹嫁
又或者作者話佢因為系宇智波一族既人 術既時間可以自由控制又得姐
剩系吹D所謂既理由出黎 我都吹到幾個LA 何況作者?!
所以你用常理去推斷漫畫既野 根本哂氣 佢一句幻術你D推論就變哂廢話LA

我不知不覺 又徘徊在從前
秋風悄悄的呼喚 聽來盡是孤單
落葉的期盼 片片左右為難
心走寂寞攀 跟著飄進灰暗

班好勁.我好中意佢

即係呢...點解我覺得樓主認為面具男=斑

另外呢...其實唔洗柱間細胞
只係需要大量卓羅

#15&#18
你地重睇火影la....
樓主只係舉例啫 唔代表有人打打下會暈
樓主係話至少42分鐘 你眼殘的? 精準?
你話作者話佢因為系宇智波一族既人 術既時間可以自由控制
我想講伊邪那歧要有寫輪眼同埋柱間既細胞先可以用到既禁術- - 需要大量卓羅 同埋使用伊邪那歧的寫輪眼會永久失明  +上之前假斑用完伊邪那歧隻眼係失明左架
學番你 推論呢d野 樓主鐘意點推就點推架la

回復 19# 的帖子

喂 聰明仔
你睇我回既野只系睇得甘表面?!
你估我真系甘得閒好似你同樓主甘癲走去慢慢估D人作出黎既野咩?!
仲有我果2個吾系我既推論 你千奇吾好將我同你地去比
我系是但UP出黎話比你地知 作者鐘意點作就點作
佢要作可以有好多好多可能性..
而呢D可能性 我是但都諗到2個
我都吾明你地班___ 人作出黎既野 一本漫畫 走去甘費神推論佢仲乜?!
有冇聽過一句 聽故就咪駁故?!
靜靜地走去睇佢老作咪算LO 哂時間做埋D無謂既推論同假設
睇完仲系吾明我意思既 甘我輸了
我不知不覺 又徘徊在從前
秋風悄悄的呼喚 聽來盡是孤單
落葉的期盼 片片左右為難
心走寂寞攀 跟著飄進灰暗

回復 20# 的帖子

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

引用:
原帖由 〔★〕ナヌ 於 29/5/2012 05:52 PM 發表
使用條件︰
.至少擁有1隻寫輪眼
  .使用伊邪那歧的寫輪眼會永久失明
.擁有千手柱間的身體細胞
點解要柱間?
E個係面具男話的
不可1,不可再! 向3分說不! 向滅號說不!
企硬! Take滅號衰硬!

一群字海

多謝樓主

禁術咁勁,咩都有咪屈哂

我諗 可能重有人勁過班

引用:
原帖由 〝隨人〞 於 14-6-2012 15:04 發表
我諗 可能重有人勁過班
有! 就是真班同千手

都唔知點解你地會話佢係班

@@

無限眼就話勁姐===~~~~~~~~~