發新話題

全新vLan Shop 砌機組合 AMD & INTEL~06/09/2013(更新INTEL)

[Close]
引用:
原帖由 ShArk=) 於 2012-5-29 18:32 發表
INTEL 平民打機套裝 (SET A)
加埋win7 同埋18~20吋既mon+mouse+滑鼠要幾錢
係唔係想打鍵盤?

回復 15# 的帖子

另外開POST 問.

夠打LOL 全部較最高 L4D GTA ????

引用:
原帖由 alan_wong8 於 2012-5-29 11:36 發表
你指邊部?大多數都會有轉插如果無提供VGA 插.
INTEL SETA,插唔插到?

引用:
原帖由 alan_wong8 於 2012-5-29 19:02 發表
另外開POST 問.
唔該哂...
引用:
原帖由 7171 於 2012-5-29 18:47 發表
係唔係想打鍵盤?
係喎打錯左

回復 19# 的帖子

可以.比張圖你睇...由GIGABYTE 官方提供.
http://www.gigabyte.tw/products/product-page.aspx?pid=4131#ov

升級至HD7770 1GB 加$250

已入$500訂金@@"

想問如果想換其他VGA (當然加錢) 可以?

EG, INTEL SET B 換 560TI

引用:
原帖由 KeiRo 於 2012-5-30 19:55 發表
想問如果想換其他VGA (當然加錢) 可以?

EG, INTEL SET B 換 560TI
可以另外開post要求, 當然alan / 我地會就你要求提供更合適既選擇

引用:
原帖由 aCE. 於 2012-5-30 19:58 發表

可以另外開post要求, 當然alan / 我地會就你要求提供更合適既選擇
我自己都識砌機,只系依家又讀書又番工唔得閒自己去砌,所以想假手vlan

你急唔急住出機?其實唔急, 要咁既級數...可能等到暑假出6系中階@@"到時ATI 78系應該會跟住跌價或出同級數卡入市場.

仲記得之前俾你串過句 : 都唔明D人點解要用Z77, 新D之外都唔知有乜好。

BTW , 今次D 機好過上批好多, 基本上冇挑剔
英軍悶和

點解冇i76核心同gtx690啲組合呢....

有邊個會買-.-"

我會,不過等9月中至底先買..

發新話題