發新話題

全新vLan Shop 砌機組合 AMD & INTEL~06/09/2013(更新INTEL)

[Close]
引用:
原帖由 齋藤道三 於 2012-6-25 20:04 發表
請問如果amd set a
ram轉1600 2x2gb
繪圖效能會唔會勁啲??
繪圖效能同RAM無咩大關係

話明繪圖當然最大影響係顯示卡

引用:
原帖由 kentsang1231 於 2012-6-24 13:29 發表
好似食水好深BO...
麻煩你上網查下價 / 落腦場格下價(記得連埋$200砌機費) 睇下係咪真係如你所講

請問如果買amd set a
有錢再幫佢買張獨顯
咁洗唔洗轉火牛去450w好呢?
唔該!

引用:
原帖由 齋藤道三 於 2012-6-27 00:20 發表
請問如果買amd set a
有錢再幫佢買張獨顯
咁洗唔洗轉火牛去450w好呢?
唔該!
轉黎轉去,點解唔直接Set B?

我暫時未有咁多預算。。。
我照set a 出左部機了
但火牛冇貨
轉左航嘉。。400w 有80plus
我想問航嘉掂唔掂的??
賣機戈個話台灣野
但事後先個係中國既...真係$¥=$=_-¢>
外國仲有條測試爆炸既片
呢家驚驚地

引用:
原帖由 齋藤道三 於 2012-6-28 14:20 發表
我暫時未有咁多預算。。。
我照set a 出左部機了
但火牛冇貨
轉左航嘉。。400w 有80plus
我想問航嘉掂唔掂的??
賣機戈個話台灣野
但事後先個係中國既...真係$¥=$=_-¢>
外國仲有條測試爆炸既片
呢家驚驚地 ...
只能祝你好運,而且價錢比delta平

其實我想買平價低階打機套裝 (SET A)
我想問玩唔玩到BF3
同埋啲比錢方法同埋點拎機
可唔可以長勢講下

2. vLan Shop幫你直接向代理商購貨然後組裝(需先繳交訂金$500到vLan Shop門市或存入vLan Shop銀行戶口),入數後請即致電vLan Shop(Tel: 2387 3177)以確認過數及選擇砌機組合。
※ 如套裝/組合總數超過港幣一萬,訂金為總數的10%
vLan Shop 銀行戶口號碼:
  恆生銀行
  IPVE
  385-758131-883

你可以自己去拎或者加錢送貨

尾刀拎機比

引用:
原帖由 7171 於 2012-6-28 19:40 發表
2. vLan Shop幫你直接向代理商購貨然後組裝(需先繳交訂金$500到vLan Shop門市或存入vLan Shop銀行戶口),入數後請即致電vLan Shop(Tel: 2387 3177)以確認過數及選擇砌機組合。
※ 如套裝/組合總數超過港幣一萬,訂金為總 ...
咁幾時比全數@@

拎機

星期六Vlan shop係咪唔會聽電話??

強烈建議APU加卡應該首先使用AMDRadeonHD 6450, 6550,6570,6670獨立顯示卡進行Hybrid CrossFireX

回復 71# 的帖子

星期一至五 : 10:00A.M. - 07:00P.M.
星期六/日及公眾假期 : 需預約, 電話 23873177

如果set C 轉1tb, 系 c d drive +埋 1tb, 定系 c drive 1 tb, d drive 1tb?

成個硬碟加500GB

發新話題