發新話題

全新vLan Shop 砌機組合 AMD & INTEL~06/09/2013(更新INTEL)

[Close]
:lol good

顯卡可唔可以有Nvidia GTX系列既產品?

回復 77# 的帖子

當6系完全推出時就會有指定選擇.

回復 74# 的帖子
C+D 合共約1TB

我想問diablo 延遲率太高 要點樣降低?
換display卡?定係換cpu?

友情提示
AMD set 1有問題
組合使用APU,若要完整發揮內顯性能
應使用 DDR3 1600速度的RAM
而且需雙RAM 行 DAUL RAM

不然會廢好多好多!

引用:
原帖由 onon8 於 2012-7-31 10:26 發表
友情提示
AMD set 1有問題
組合使用APU,若要完整發揮內顯性能
應使用 DDR3 1600速度的RAM
而且需雙RAM 行 DAUL RAM

不然會廢好多好多!
你真係覺得換上1600MHz + 行DC會快好多?

引用:
原帖由 axdc12344 於 2012-7-27 02:17 發表
我想問diablo 延遲率太高 要點樣降低?
換display卡?定係換cpu?
首要係問你個ISP,如果用HKBN你個情況就好正常

Intel 全新Core i7 系列 高階打機套裝 (SET C)
我想知display係邊隻 我見唔到有
奇策士とがめ。

引用:
原帖由 3.14 於 2012-8-6 22:56 發表
Intel 全新Core i7 系列 高階打機套裝 (SET C)
我想知display係邊隻 我見唔到有
VGA: Gigabyte HD7850 2GB GDDR5 OC 10cm Fan OC GV-R7850OC-2GD

- 顯示卡採用AMD 最新HD7850,並選擇品質優越的技嘉GIGABYTE™作為顯示卡牌子, 2GB GDDR5 顯示記憶體,採用256位元記憶體管理介面
- 顯示卡屬「技嘉第二代超耐久顯示卡™」系列及獨家「WindForce™ 2X」系列;

我想問  INTEL 平民打機套裝 (SET A)  開機會唔會好吵??

另外  我想問如果拿機之後會什麽時候安裝/可唔可以自行安裝??

價錢會減嗎?? thx

睇你買唔買WINDOWS
買既,佢地會幫你裝埋驅動

唔買既
就要自行裝驅動,防毒,等

對AMD set A有興趣
想買..

引用:
原帖由 HoneyMan 於 2012-8-9 12:32 發表
對AMD set A有興趣
想買..
amd 暫時無貨

回復 2# 的帖子

I5/I7 list
用Xeon重好

連埋WIN 7 幾錢?

發新話題