61 12345
發新話題

關於INTEL 平民打機套裝 (SET A)問題問題

[Close]

關於INTEL 平民打機套裝 (SET A)問題問題

想問下INTEL 平民打機套裝 (SET A)問題+win7+18~20吋既mon+keyboard+mouse大約要幾錢...
同埋INTEL 平民打機套裝 (SET A)問題可以玩到啲咩game...
玩唔玩到L4D2之類唔LAG...同埋AVA,龍珠呢D高質小小既ONLINE GAME係咪都玩到..
大部分中配置PC GAME玩唔玩到,如NBA,全面戰爭,BF2,PES,,,傳送門...之類既PC GAME....
想問埋AMD好似平D...
AMD 的SET既配置會唔會差過INTEL好多,,,,,因為價錢方面好似相差好多.

win 7 你預$950, MOn 大約預$1000, keyboard+mouse 大約預$170
玩到L4D2 唔LAG, ONLINE GAME 無問題.
大多數PC GAME 都無問題.

NTEL 平民打機套裝 (SET A)

引用:
原帖由 alan_wong8 於 2012-5-29 20:42 發表
win 7 你預$950, MOn 大約預$1000, keyboard+mouse 大約預$170
玩到L4D2 唔LAG, ONLINE GAME 無問題.
大多數PC GAME 都無問題.
甘加加埋埋都差唔多成7000...
AMD好似平D...會唔會配置差好多??
AMD APU 套裝 平價低階打機套裝 (SET A)<呢個既配置大約同
iNTEL 平民打機套裝 (SET A)差幾多到,同樣玩l4d2 lag唔lag,online有冇問題/

另外我而家用緊TP-LINK ROUTER...到時如果上門裝電腦,,會唔會幫接埋ROUTER

引用:
原帖由 ShArk=) 於 2012-5-29 20:46 發表
甘加加埋埋都差唔多成7000...
AMD好似平D...會唔會配置差好多??
AMD APU 套裝 平價低階打機套裝 (SET A)
如果AMD SET B, 唔會差過intel SET A.
INTEL SET A 要同AMD SET B 比.
當然, AMD SET A 對大部份電腦遊戲都足以應付.

回復 4# 的帖子

就咁插線就可以了, 仲想點整??同埋一般都係上VLAN SHOP拎機.

引用:
原帖由 alan_wong8 於 2012-5-29 22:58 發表
就咁插線就可以了, 仲想點整??同埋一般都係上VLAN SHOP拎機.
包埋安裝呢??我好近...以前AMD SET A玩L4D2 LAG唔LAG.

以前???
包左砌機, 唔包上門.

打錯....而個***
甘即係要自己插線之類果D定.....
同埋你地VLAN大約十幾分鐘車程就到會唔會送.

要自己插線

但HDD,顯卡個D 已經裝哂

原來係甘.....

引用:
原帖由 ShArk=) 於 2012-5-30 17:44 發表

包埋安裝呢??我好近...以前AMD SET A玩L4D2 LAG唔LAG.
amd set a 玩l4d2 最少可以玩到中效流暢

甘玩HEATPROJECT D彈會唔會散...

散??

例如個紅點係12點位....
我就會瞄住12點位黎射...
但D子彈會唔會因為LAG而彈去1~2點位....

61 12345
發新話題