發新話題

關於INTEL 平民打機套裝 (SET A)問題問題

[Close]
如果係買list
已經包左

問埋料?
係唔係買vlan list?
拎機時比

引用:
原帖由 7171 於 2012-6-24 11:58 發表
如果係買list
已經包左

問埋料?
係唔係買vlan list?
拎機時比
打錯..買埋料..即係直接跟vlan個list黎買..
係咪就唔洗比200$..同埋買埋windows就可以佢裝好哂插番線開機唔洗set野就ok

另外INTEL 平民打機套裝 (SET A)
果到如果我買完冇耐就出i3第三代..vlan會唔會幫我換???
btw..第三代I3大約幾時出..同埋AMD SET B同INTEL 平民打機套裝 (SET A)係咪功效一樣??定邊個勁D

置頂List已經話左已經幫埋砌機費...好多野都寫得好清楚,可否仔細d睇?

買左唔會幫你換新代i3

都無咩消息會快推出新代i3

餘額你想一次比又得,唔係就一手交機一手交錢

講左咁多頁,已經講左i3係勁d, 但呢個價買amd set b好d
難到你一直無聽人講野 ?

唔係=3=唔肯定...SOR
但係其實AMD SET B係邊方面好D>.
我見CPU好似同SET A一樣....

引用:
原帖由 ShArk=) 於 2012-6-24 16:24 發表
唔係=3=唔肯定...SOR
但係其實AMD SET B係邊方面好D>.
我見CPU好似同SET A一樣....
顯示卡....................

引用:
原帖由 aCE. 於 2012-6-24 17:09 發表

顯示卡....................
係喎.....係咪靚好多???

另外係咪如果到時砌完部機有咩事..打去VLAN就OK???
同埋如果係咪買埋WINDOWS..就唔洗自己番屋企驅動啲野...
同埋如果送貨上黎有冇包埋係屋企幫手裝埋????

事關第一次砌機,,,,,想問清楚啲...
希望唔好嫌我煩...

引用:
原帖由 ShArk=) 於 2012-6-24 20:07 發表
另外係咪如果到時砌完部機有咩事..打去VLAN就OK???
同埋如果係咪買埋WINDOWS..就唔洗自己番屋企驅動啲野...
同埋如果送貨上黎有冇包埋係屋企幫手裝埋???? ...
開貼  OR打比佢都得

都要裝

唔會  (第一頁有人講左)   部機D零件就裝哂  D線要自己整反

原來係甘...唔該.!!!!!!

送貨唔係包整埋線既咩?

送貨就包埋插線

驅動可以要求alan幫你裝埋,前提要你買埋Windows先

AMD SET B VS INTEL SET B
HD7770係勁過HD7750 約25% (5FPS左右,低解像度如1280X1024&唔開反鋸齒時差距會再多少少)

AMD SET A VS AMD SET B 顯示效能就相差好多了.

部機有問題可開POST / 打電話去VLAN, 有重大問題需要請送回部機或硬件返VLAN檢查

我話插MON線  鍵盤 個D   

對唔住啊 冇心  SORRY

原來係甘..唔該哂...計劃暑假買..如無意外

發新話題