發新話題

團隊系統升級公告(6月21日更新)

[Close]
邊到按團隊升級= =
願你亦看清楚

可吾可以選隊長既1千分降返小小.因為太多.吾係戈個團都比得起

引用:
原帖由 skYlInE-caR 於 2012-6-6 16:57 發表
可吾可以選隊長既1千分降返小小.因為太多.吾係戈個團都比得起

打十場仲要嬴

帳號的核實資料與英雄賽的登記資料共用, 一個帳號棒定一個身分證及真實姓名, 不可重複, 不可更改.      已核實的才可參與來季的團賽(季制團賽)

如果係團隊隊長. 係咪都要退團在入團 打返正確的身份證?  仲要係不可更改?
     團隊隊長係咪都要退團在入團打返正確身份證 真實姓名?. ==.==救教!
浪子.  王傑

仲有分身5lv吾比收.可吾可以改1改=.= 我想加分身原因.因為我確認吾到身份證打季節賽.
我相信好多人入團戈陣都係亂打身份證

希望Vlan正視下呢d問題.如果吾係我好肯定冇1隊成功地報名

挑團戰必須指定出戰的 5位隊員, 然後抽籤   可唔可多一個位

引用:
原帖由 skYlInE-caR 於 2012-6-6 17:09 發表
仲有分身5lv吾比收.可吾可以改1改=.= 我想加分身原因.因為我確認吾到身份證打季節賽.
我相信好多人入團戈陣都係亂打身份證

希望Vlan正視下呢d問題.如果吾係我好肯定冇1隊成功地報名

:hand ...
我都係.ha     
浪子.  王傑

引用:
原帖由 風花雪月。 於 2012-6-6 17:10 發表
挑團戰必須指定出戰的 5位隊員, 然後抽籤   可唔可多一個位
呢個都係一個問題.

假設有1個團員有急事之類吾打得.而沒有多1/2個後備位子.咁咪比對面報告.到時無啦啦比人扣左分=.==.=

組隊信7呀
留個令名先=

請.提出,遇到的問題或者疑難~~明天一拼回覆.及解答.

已知疑問

1.出賽人數問題
2.帳號資料核實問題
3.綜合團 / 信長團 挑戰問題
4.綜合團 / 信長團 消耗值/增加/減少問題

消耗值 有咩用????????

綜合團同信長團都系一樣??

咁收人就會出現困難
收個40lv以上就差唔多用盡哂d分
對此項感到不滿.
http://www.ipve.com/bbs/viewthread.php?tid=559828&extra=page%3D1&frombbs=1
信長旅程正式終結

引用:
原帖由 SaiN7nu_- 於 2012-6-6 20:36 發表
咁收人就會出現困難
收個40lv以上就差唔多用盡哂d分
對此項感到不滿.
比起,分身亂入亂加.的情況,只能這樣設定了.

我相信,只要你肯玩,分數自然會有.

發新話題