發新話題

團隊系統升級公告(6月21日更新)

[Close]
引用:
原帖由 skYlInE-caR 於 2012-6-13 21:35 發表
原來修改左.真係差吾多.問題仲未解決

不知道你有甚麼問題未解決,  選定5人出戰的問題?

你認為甘樣: http://www.ipve.com/bbs/viewthread.php?tid=537905 有問題?

引用:
原帖由 龍之振雄 於 2012-6-13 23:34 發表

你應該未睇清楚公告, 6月11日 已經修改, 只有上限限制, 收人不需要分數
......抱歉

引用:
原帖由 龍之振雄 於 2012-6-13 23:36 發表

不知道你有甚麼問題未解決,  選定5人出戰的問題?

你認為甘樣: http://www.ipve.com/bbs/viewthread.php?tid=537905 有問題?
.正式團可委任 1位隊長, 高級團可委任 2位隊長, 每委任一位耗團分 1000

真係太多.

仲有修定身份證好似仲未得

引用:
原帖由 skYlInE-caR 於 2012-6-14 16:23 發表
.正式團可委任 1位隊長, 高級團可委任 2位隊長, 每委任一位耗團分 1000

真係太多.

仲有修定身份證好似仲未得

委任隊長 耗團分 1000 不算多, 贏10場已經過 1000 分了, 而且此項設定主要針對大團.

修定身份證 是有限度有條件的修改, 為防止有人渾水摸魚, 甚麼時候開放修改, 請留意公告.

引用:
原帖由 龍之振雄 於 2012-6-14 17:11 發表

委任隊長 耗團分 1000 不算多, 贏10場已經過 1000 分了, 而且此項設定主要針對大團.

修定身份證 是有限度有條件的修改, 為防止有人渾水摸魚, 甚麼時候開放修改, 請留意公告. ...
好吧.

仲有一樣問題.委任隊長係吾係吾扣你本身既團分.=.=只係計落去耗戈個分到??

覺得人數上面
應該多d好
e家太少=.=
唔足夠位置
高級應該45/以上
正式25/以上
路人8/以上
IamZeRo_NuBeS

我地就唔想知咁多. 咩團分咩收人分.
     只係想知道個身分證幾時可以修改. 事關有某d團長開團亂打身分證e家招唔到計分.
        快手吧     不過都支持你. 只係想快手可以修改身分證
浪子.  王傑

e家個計分系統 簽又抽唔到 人選又揀唔到 rp又上傳唔到 仲衰過之前
另外我想問下幾時出信7開放報名既通告呢 因為e家都16號了

點解入團要5LV    有D團要開團AC   
例如 團名係123   D人就要開  123.龍大   123.飛豬
  Y分身唔入得團先= =

引用:
原帖由 skYlInE-caR 於 2012-6-14 17:39 發表
好吧.

仲有一樣問題.委任隊長係吾係吾扣你本身既團分.=.=只係計落去耗戈個分到??
目前只計入消耗值
引用:
原帖由 PrOlhEaD悲傷 於 2012-6-15 21:51 發表
覺得人數上面
應該多d好
e家太少=.=
唔足夠位置
高級應該45/以上
正式25/以上
路人8/以上
目前只計畫讓 高級團 可以有 50人
引用:
原帖由 Re.CoiLた葉 於 2012-6-16 07:30 發表
我地就唔想知咁多. 咩團分咩收人分.
     只係想知道個身分證幾時可以修改. 事關有某de家招唔到計分.
        快手吧     不過都支持你. 只係想快手可以修改身分證 ...
今日(6月21日)會開放讓 英雄賽的分身轉移到團隊帳號.  
至於 "團長開團亂打身分證"...核實參賽資格時,請填上正確而完整的資料...
希望能夠認真對待.
引用:
原帖由 打公仔 於 2012-6-16 22:53 發表
e家個計分系統 簽又抽唔到 人選又揀唔到 rp又上傳唔到 仲衰過之前
另外我想問下幾時出信7開放報名既通告呢 因為e家都16號了
抱歉...新系統出來總會有問題, 已盡可能避免, 就算D3亦一樣. 這個問題一早已修復了.
請留意 http://www.ipve.com/bbs/forumdisplay.php?fid=95
引用:
原帖由 MAKEgag 於 2012-6-20 17:49 發表
點解入團要5LV    有D團要開團AC   
例如 團名係123   D人就要開  123.龍大   123.飛豬
  Y分身唔入得團先= =
因為不喜歡分身, 分身亦令比賽不公平

Idea :

1. 團隊人數上限: 路人團 10, 正式團 24, 高級團 50

2. can free to change leader or +leader to help ?

Question :  i want +leader to help me work . i can't vote because i can't know the name?

Do you think Rainbow Six Vegas 2 will be popular on vLan once again?

身份証唔符合冇得參賽....
話說小弟個AC好耐之前開 個名同身份証都係亂打= =
咁依家姐係我冇得參加任何賽事?

核實參賽資格時,請填上正確而完整的資料...

點解我改唔到身分證同真實姓名.     求龍大幫幫忙==!
浪子.  王傑

引用:
原帖由 館冬鍾勝 於 2012-6-21 23:01 發表
身份証唔符合冇得參賽....
話說小弟個AC好耐之前開 個名同身份証都係亂打= =
咁依家姐係我冇得參加任何賽事?
團隊管理 核實參賽資格時,請填上正確而完整的資料
引用:
原帖由 Re.CoiLた葉 於 2012-6-22 01:07 發表
核實參賽資格時,請填上正確而完整的資料...

點解我改唔到身分證同真實姓名.     求龍大幫幫忙==!
你的帳號在英雄賽已經登記過, 當然無法更改.

發新話題