發新話題

團隊系統升級公告(6月21日更新)

[Close]
支持信7賽.

希望信7賽前有一個比賽比我地熱新下都好

可吾可以選隊長既1千分降返小小.因為太多.吾係戈個團都比得起

仲有分身5lv吾比收.可吾可以改1改=.= 我想加分身原因.因為我確認吾到身份證打季節賽.
我相信好多人入團戈陣都係亂打身份證

希望Vlan正視下呢d問題.如果吾係我好肯定冇1隊成功地報名

引用:
原帖由 風花雪月。 於 2012-6-6 17:10 發表
挑團戰必須指定出戰的 5位隊員, 然後抽籤   可唔可多一個位
呢個都係一個問題.

假設有1個團員有急事之類吾打得.而沒有多1/2個後備位子.咁咪比對面報告.到時無啦啦比人扣左分=.==.=

不如吾好解答.直頭改左去啦.根本冇可能會咁

引用:
原帖由 Re.CoiLた葉 於 2012-6-6 21:02 發表
人數果方面.  應該轉為7位指定人數出戰吧.
    5位人數如果有一位唔得閒/打唔到.  好MA煩=3=
比人告都告到冇哂分肯定=.=

隊長又分.續牌又要分.乜q都要分.吾使玩=.=

搞到冇咩心機打計分

可以搞未=.=

信7都就黎.季賽還未開始.連系統還是這樣...

原來修改左.真係差吾多.問題仲未解決

引用:
原帖由 龍之振雄 於 2012-6-13 23:36 發表

不知道你有甚麼問題未解決,  選定5人出戰的問題?

你認為甘樣: http://www.ipve.com/bbs/viewthread.php?tid=537905 有問題?
.正式團可委任 1位隊長, 高級團可委任 2位隊長, 每委任一位耗團分 1000

真係太多.

仲有修定身份證好似仲未得

引用:
原帖由 龍之振雄 於 2012-6-14 17:11 發表

委任隊長 耗團分 1000 不算多, 贏10場已經過 1000 分了, 而且此項設定主要針對大團.

修定身份證 是有限度有條件的修改, 為防止有人渾水摸魚, 甚麼時候開放修改, 請留意公告. ...
好吧.

仲有一樣問題.委任隊長係吾係吾扣你本身既團分.=.=只係計落去耗戈個分到??

發新話題