發新話題

[漫畫] 海賊王 第671話『氣氣果實』

[Close]

回復 13# 的帖子

E個漫畫黎嫁
同我講膚色好接近
比你講一講
我E+先知道所有人既膚色都係一樣

你話佢都係著白鞋話有D說服力呀

我諗系個乜尻博士(吾記得個名

最偉大博士xd?
真系吾記得佢個名-_-

引用:
原帖由 最終の作 於 2012-6-14 15:54 發表
E個漫畫黎嫁
同我講膚色好接近
比你講一講
我E+先知道所有人既膚色都係一樣

你話佢都係著白鞋話有D說服力呀
唔係同你講

引用:
原帖由 傻。綠茶 於 2012-6-14 11:08 發表
有傳言說路飛進入新世界會與一名大將交手 動畫邊到講過
你誤會左, 動畫係有畫埋膚色, 有分黑人, 黃種人, 白人
例如黑人有: 青雉, 羅, 暴君熊
黃種人有: 路飛佢地
白人有: 鷹眼, 七武海金毛仔, 天神艾尼路, 白胡子等等
傳言與大將交手係forum 有人post, 並不是動畫說
引用:
原帖由 ♥月京舞黎 於 2012-6-14 12:06 發表
羅 2年前不是跟青稚見過了嗎?
講真, 我都無乜興趣估佢係邊個, 作者成日都是故弄玄虛
不過估佢係青雉, 咁同羅一樣又係黑黑地, 令人覺得佢地有親戚關係, 咁會合理d姐
而且又不是我第一個認為他是青雉, 我都係睇完佢講又覺得幾合理而已
用鞋+膚色+外型+有親戚關係, 咁就說得更完美了

回復 20# 的帖子

傳言與大將交手
尾田根本就沒講過...

多數都係個大將

係咪佢老豆黎呀 /師父之類
最可怕的事莫過于…
我被這個國家吞噬
變成一堆行屍走肉…!!
所以我不會回頭的!!

冰仔啦~
古唔到佢同羅既關係
羅仔今次被g了
路飛應該係訓左教
工口工口

引用:
原帖由 orangejuice 於 2012-6-14 19:13 發表

你誤會左, 動畫係有畫埋膚色, 有分黑人, 黃種人, 白人
例如黑人有: 青雉, 羅, 暴君熊
黃種人有: 路飛佢地
白人有: 鷹眼, 七武海金毛仔, 天神艾尼路, 白胡子等等
傳言與大將交手係forum 有人post, 並不是動畫說

講 ...
係白人?

我岩岩睇對鞋都覺得係青稚 (仲有佢咁得閒唔做海軍可能有d野要搞)
但諗番個心有事關青稚咩事

青稚. .機會應該只有30%      
唉最衰今個星期停左  可能作者都諗緊係唔係青稚好..

我係第度分析帖睇到

果個人係M 口中既「JOKER」
JOKER 應該係軍階比戰國仲要高既人

回復 28# 的帖子

你想講赤犬下化?
戰國已經無做元帥...

回復 29# 的帖子

我知道…  我意思就係佢軍階可能比元帥更高
btw 你知道Joker 就係赤犬?

發新話題