19 12
發新話題

一刀。牙 淺井長政 BY☆1.29(紅字為更新)(已補上新片)

[Close]

一刀。牙 淺井長政 BY☆1.29(紅字為更新)(已補上新片)

好耐冇整片啦...........
整番條淺井片先
淺井唔係好識挽 , 挽得唔好啦當然.......同埋都唔知幾耐冇挽過淺井 我就順便練下啦
整片果到 , 應該咩大退步OR大進步
今次係第12條片 , 比意見:loveliness: :loveliness: :loveliness:
(今次打RP方面用左比較耐既時間 , 因為唔知點解而排成日彈GAME )
更新1 : 因為整果陣有少少野出錯左
            片頭變左好長 , 我會整多次 , 大家會可睇住先 , 或者等我整好再睇

對不起
更新2 : 片就整番 , 不過唔夠時間上傳youtube , 好攰 , 聽日再上傳
更新3 : 新既片就整番 , 不過真係好大頭蝦 , 唔記得混音果陣唔要信長原本D聲 , 對唔住:L :L
            大家張就下啦 , 下次我一定會記得既:handshake
https://www.youtube.com/watch?v=m8MZlx6YPJs&feature=plcp

錢財乃是浮云

連技好慢
只好說回去练练吧
新手的話不錯了

回復 2# 的帖子

哈哈 , 當然慢啦
新手MA.....練習中
錢財乃是浮云

玩左幾多場?幾多個rp

但系影片技術有進步

回復 4# 的帖子

挽左好多場
用左2個RP
我會努力練習
錢財乃是浮云

支持謙BB  可以再連快D

片頭張圖睇左成....50秒........

回復 7# 的帖子

SOR
整錯左.......SOR啊
下次唔會
錢財乃是浮云

期待下次影片可以做得更好

連技好慢  頭1MIN 得張圖 挽野呀!~~~
よくさてSEVEN側のエッジ強度の練習を?!

開頭做緊咩.==
哂時間?

吾係特登整架頭果到……
吾小心整錯左…
下次我會注意番
錢財乃是浮云

1技接2技個到好慢
支持影片+油

回復 13# 的帖子

我會努力練習
多謝支持
不過$#真係幾難練 , 場場都比人搶先
錢財乃是浮云

引用:
原帖由 ☆1.29 於 2012-6-17 16:17 發表
我會努力練習
多謝支持
不過$#真係幾難練 , 場場都比人搶先
單機玩練習圖咪得囉

我到練左一星期先練到連哂

19 12
發新話題