發新話題

SGTMine Skin教學(由於太多玩家不懂如何安裝 所有重新整理)

[Close]
引用:
原帖由 極死●朽木 於 2012-6-16 22:19 發表
http://adf.ly/54e2M  
贏晒啦你

UPLOAD 完 交叉圖 +1

就係upload左個圖之後都有交差......
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

我upload完
入game見自己仲係無變skin

回復 8# 的帖子

我都係咁,有個交差,放個個skin上去都係咁

我一入Game個時冇黑Moon不過一去單人/多人個時就黑左.但係我Del左META-INF,仲有我係重新再正個個.minecraft個File.一定係新的.咁係咩問題啊Help!!!

引用:
原帖由 新手兔 於 2012-6-17 12:36 發表
我一入Game個時冇黑Moon不過一去單人/多人個時就黑左.但係我Del左META-INF,仲有我係重新再正個個.minecraft個File.一定係新的.咁係咩問題啊Help!!!
sgt同你既file產生衝突就會黑moon
解決方法重down

關於各玩家無法上傳Skin之問題
請使用非IE之瀏覽器進行更換
多謝合作

多謝輝輝個教學hahahahahaha

引用:
原帖由 Tae♥Yeon 於 2012-6-17 16:32 發表
多謝輝輝個教學hahahahahaha
做咩咁樣踢爆人地個名

引用:
原帖由 ★夜飄冷 於 2012-6-17 16:58 發表

做咩咁樣踢爆人地個名
吾緊要拉haha
認真;我d fd見吾到我轉左skin

引用:
原帖由 Tae♥Yeon 於 2012-6-17 17:07 發表

吾緊要拉haha
認真;我d fd見吾到我轉左skin
你又吾比我入你個ser睇
點幫你

你上傳左之後
個skin個樣有冇死圖阿?
死左圖既話=你轉吾到
一定要用非ie既瀏覽器

我想問下如果註冊左但係想用另外個名點算?

即係有個舊ac註冊左想用新ac註冊

有咩辦法?因為佢知我IP check到

引用:
原帖由 終界好 於 2012-6-17 17:40 發表
我想問下如果註冊左但係想用另外個名點算?

即係有個舊ac註冊左想用新ac註冊

有咩辦法?因為佢知我IP check到
重新開機

發新話題