35 123
發新話題

[Close]

仲有冇人記得我係分鍾哥??????????????????????我記得zak讚過我 點都肥得起的55

唔記得啦

就算vlan所有人唔記得都好   我同ccy小傑都會記得的   放心
總有比自己更有天份的人,同時也比自己更努力

唉                :'( :'( :'( :'( 我的義龍:'( :'( :'(

又多冰力
出背水都唔怕

咁都可以抽到既 康你係得既  

引用:
原帖由 閃電暴風俠 於 2012-6-18 07:08 發表
又多冰力
出背水都唔怕
人物: 小叉
地點: 信長盃6比賽專區
時間: 2011年
起因: 打到中期要雙總
經過: 想按總攻  點知按左背水   變左單總背水c金
結果: 咪又係贏

引用:
原帖由 ☠_小叉 於 2012-6-17 20:56 發表
仲有冇人記得我係分鍾哥??????????????????????我記得zak讚過我 點都肥得起的55
講講下   有次例外
比賽前  約花1團練
你中路義龍比人打到30分鐘150兵   然後話網吧冷氣好凍發揮唔到
姐係d太凍會變   食唔到?

引用:
原帖由 伊賀小太郎 於 2012-6-19 13:26 發表

講講下   有次例外
比賽前  約花1團練
你中路義龍比人打到30分鐘150兵   然後話網吧冷氣好凍發揮唔到
姐係d兵太凍會變冰   食唔到?
真係勁凍 55   

比賽開錯背水

引用:
原帖由 伊賀小太郎 於 2012-6-19 13:26 發表

講講下   有次例外
比賽前  約花1團練
姐係d兵太凍會變冰   食唔到?
ys me比直針都有200冰長中

引用:
原帖由 閃電暴風俠 於 2012-6-20 13:01 發表
ys me比直針都有200冰長中
ME比宇佐snow BALL左下路    一樣同隻武田farm only

me記得 叉vb

算啦
都係比7神隻毛單殺3次姐

成班new...信6 vs花 蝦蝦蝦
因你而在

35 123
發新話題