發新話題

[Close]
唉講起就火
龜唔出我   :@ :@

引用:
原帖由 ☠_小叉 於 2012-6-22 01:17 發表
唉講起就火
龜唔出我   :@ :@
唉講起就好笑  有人淆底話花太勁唔敢打叫康出手
總有比自己更有天份的人,同時也比自己更努力

引用:
原帖由 伊賀小太郎 於 2012-6-22 02:09 發表

唉講起就好笑  有人淆底話花太勁唔敢打叫康出手
個埸根本應該me+叉
gag
比我湖e
win左啦
我一向都少玩今川

係囉
康凈係識玩能剛長宗咋 又唔出我

笑死...咁小傑係唔係都係淆底所以出左萬狗?
因你而在

其實能剛真係冇錯=.=利申:我教康能剛的
其實呢樣野真係有wt問題諗左好耐?
唔通佢出5-6個?
因你而在

引用:
原帖由 TK.Kfc 於 2012-6-22 12:28 發表
其實能剛真係冇錯=.=利申:我教康能剛的
其實呢樣野真係有wt問題諗左好耐?
唔通佢出5-6個?
能量剛係冇問題  只係冇其他裝咁好
e.g 你買強化鋼加攻都冇問題   只係冇其他裝咁好   係人都知要頂攻買last wishper / IE

引用:
原帖由 伊賀小太郎 於 2012-6-22 12:50 發表

能量剛係冇問題  只係冇其他裝咁好
e.g 你買強化鋼加攻都冇問題   只係冇其他裝咁好   係人都知要頂攻買last wishper / IE
關咩事? 能剛咪加攻囉=.=敏英
頂攻咁買5火繩狗?
同信長有咩關係
長宗玩不死嫁炸.不死咪推到囉=.=
如果你硬要加lol理念入黎...
姐係你叫隻off tank玩全攻裝...除非佢汁到人頭肥好快吧?
你長宗推塔無腦食兵...唔俾人殺就可以gd運用大絕咁長既時間
而且我記得康係玩織田既長宗.請解釋下打點樣打毛直底下可以頂攻又無防禦可以生存?
真係LOL上腦=.=HAHA
冇其他裝咁好?請解釋一下=.=個人覺得和泉雙能剛/ 抗性能剛攻速裝已經好好

因你而在

引用:
原帖由 TK.Kfc 於 2012-6-22 15:37 發表

關咩事? 能剛咪加攻囉=.=敏英
頂攻咁買5火繩狗?
同信長有咩關係
長宗玩不死嫁炸.不死咪推到囉=.=
如果你硬要加lol理念入黎...
姐係你叫隻off tank玩全攻裝...除非佢汁到人頭肥好快吧?
你長宗推塔無腦食兵...唔俾人 ...
30%杖  和泉 血鋼 > 大裝

引用:
原帖由 伊賀小太郎 於 2012-6-22 15:40 發表

30%杖  和泉
之前我教康仔打中打毛直個d. 40%加 能剛1粒血剛/速衣血剛1粒上禦神.
冇叫佢唔出30%/和泉底下出5粒能剛bo
因你而在

同埋係咩情況底下你地叫佢能剛康先?=.=
姐係長宗出能剛就要俾人恥笑?=.=咁你笑我好了=.=
因你而在

叫我能剛雞      
因你而在

你根本唔明  
叫佢能剛康係想強化佢能量鋼既能量
就好似 lol 玩lee sin  出藍水晶x6  可以隱性咁提升能量

引用:
原帖由 伊賀小太郎 於 2012-6-22 16:21 發表
你根本唔明  
叫佢能剛康係想強化佢能量鋼既能量
就好似 lol 玩lee sin  出藍水晶x6  可以隱性咁提升能量
早d say=.=原來係廢物玩勁裝都係廢既意思=.=
咁玩咩裝都冇用了
因你而在

廢人要玩返廢裝先會發揮到佢既實用
玩勁裝反而冇咩用

發新話題