發新話題

[Close]
就算vlan所有人唔記得都好   我同ccy小傑都會記得的   放心
總有比自己更有天份的人,同時也比自己更努力

引用:
原帖由 閃電暴風俠 於 2012-6-18 07:08 發表
又多冰力
出背水都唔怕
人物: 小叉
地點: 信長盃6比賽專區
時間: 2011年
起因: 打到中期要雙總
經過: 想按總攻  點知按左背水   變左單總背水c金
結果: 咪又係贏

引用:
原帖由 ☠_小叉 於 2012-6-17 20:56 發表
仲有冇人記得我係分鍾哥??????????????????????我記得zak讚過我 點都肥得起的55
講講下   有次例外
比賽前  約花1團練
你中路義龍比人打到30分鐘150兵   然後話網吧冷氣好凍發揮唔到
姐係d太凍會變   食唔到?

引用:
原帖由 閃電暴風俠 於 2012-6-20 13:01 發表
ys me比直針都有200冰長中
ME比宇佐snow BALL左下路    一樣同隻武田farm only

引用:
原帖由 ☠_小叉 於 2012-6-22 01:17 發表
唉講起就火
龜唔出我   :@ :@
唉講起就好笑  有人淆底話花太勁唔敢打叫康出手

引用:
原帖由 TK.Kfc 於 2012-6-22 12:28 發表
其實能剛真係冇錯=.=利申:我教康能剛的
其實呢樣野真係有wt問題諗左好耐?
唔通佢出5-6個?
能量剛係冇問題  只係冇其他裝咁好
e.g 你買強化鋼加攻都冇問題   只係冇其他裝咁好   係人都知要頂攻買last wishper / IE

引用:
原帖由 TK.Kfc 於 2012-6-22 15:37 發表

關咩事? 能剛咪加攻囉=.=敏英
頂攻咁買5火繩狗?
同信長有咩關係
長宗玩不死嫁炸.不死咪推到囉=.=
如果你硬要加lol理念入黎...
姐係你叫隻off tank玩全攻裝...除非佢汁到人頭肥好快吧?
你長宗推塔無腦食兵...唔俾人 ...
30%杖  和泉 血鋼 > 大裝

你根本唔明  
叫佢能剛康係想強化佢能量鋼既能量
就好似 lol 玩lee sin  出藍水晶x6  可以隱性咁提升能量

廢人要玩返廢裝先會發揮到佢既實用
玩勁裝反而冇咩用

發新話題